Na državnoj završnici kadeti ¨Slavonca¨ zauzeli 11. mjesto

ŠRD Slavonac Lipik - kadeti
(FOTO: ŠRD Slavonac)

01.07.2014. | Mario Barać
Pregleda: 2933

Antonio Sabo, Josip Komljenović i Andrej Žili, kadeti Športskog ribolovnog društva "Slavonac" iz Lipika, osvojili su 11. mjesto u konkurenciji 21 ekipe koje su sudjelovale na završnom državnom natjecanju kadeta ribolovaca održanom u Vinkovcima od 27. do 29. lipnja.

Lipičani su nastup na Kupu kadeta Hrvatskog športskog ribolovnog saveza izborili kao županijski pobjednici, u kategoriji U-14. Prvoga dana natjecanja Antonio Sabo i Andrej Žili su u svom sektoru osvojili 4. mjesta dok je Josip Komljenović osvojio sektorsko 18. mjesto, što je bilo dovoljno za ekipno vrlo dobro 8. mjesto.
 
Drugi dan su kadeti "Slavonca" podbacili i osvojili ekipno 14. mjesto (sektorski Sabo 7., Komljenović 13., Žili 19.), što je u ukupnom poretku bilo dovoljno za konačno 11. mjesto.

- Naša ekipa je bila jedna od mlađih na ovom natjecanju jer su dečki u prosjeku stari 12 godina, ali nismo potpuno zadovoljni rezultatom jer su potajne želje bile završiti natjecanje u prvih deset. Plasmanom u prvih deset sljedeće bismo godine iz naše županije imali dva predstavnika. Nismo uspjeli, ali realno i sam nastup na ovakvom natjecanju je veliki uspjeh. Da ne govorimo o velikom iskustvu za naše mlade ribolovce koji su prvi puta nastupili na nekom službenom, državnom natjecanju - rekao je Denis Žili, voditelj ekipe kojem pomagao kapetan Saša Majić.


U pojedinačnoj konkurenciji 63 ribolovna kadeta iz cijele Hrvatske, najbolji "Slavonac" je bio Antonio Sabo koji je natjecanje završio na 10. mjestu, Andrej Žili je osvojio 36., a Josip Komljenović 49. mjesto.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI