Suradnja Slavonije i Požege: ¨To je nešto što su svi željeli¨

Jozo Bešlić, Nino Abramović i Marinko Šarić
(FOTO: Mario Nakić)

26.06.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 10486

Predstavnici nogometnih klubova "Požega" i "Slavonija" potpisali su danas sporazum o suradnji kojim je definirana zajednička Škola nogometa Požega.

- To je nešto što su svi željeli, ali do danas nije realizirano. Bez obzira na sporazum, puno toga će i dalje ovisiti o ljudima. Svi koji su vezani za ovaj projekt moraju odraditi svoj dio kako bi suradnja bila uspješna. Moram spomenuti i radove na uređenju Sportsko-rekreacijskog centra, čime je Grad Požega stvorio temelj za ovaj sporazum između klubova - rekao je Nino Abramović, predsjednik Požeškog sportskog saveza.

Nadu u dobru suradnju za dobrobit mladih nogometnih nada u Požegi izrazili su Jozo Bešlić, predsjednik NK Požega i Marinko Šarić, predsjednik ŠNK Slavonija.


- Meni osobno ovaj sporazum i nije potreban. Čim sam bio izabran na ovu funkciju, prvi nam je korak bio prijateljska utakmica s Požegom. NK Požega je gradski klub i mi moramo surađivati. Sporazum će donijeti nešto bolje, ali on je produkt rada ljudi - rekao je Marinko Šarić.


Definirano je da će mlađe kategorije trenirati na igralištu Požege na SRC-u, a juniori na stadionu Slavonije. Također, definirano je i kako će klubovi zajednički, u dogovoru, imenovati trenere za različite uzraste. Kako nam je komentirao Jurica Bešlić, dopredsjednik Požege, ako bude dobro realiziran, ovo je "povijesni sporazum za požeški nogomet".


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI