Lipičani će na Sajmu cvijeća snimati ¨Happy¨

09.05.2014. | Mario Barać
Pregleda: 4666

U nedjelju, 11. svibnja Lipik će četvrtu godinu zaredom biti domaćin "Sajma cvijeća", manifestacije koja se u protekla tri izdanja potvrdila kao jedna od najkvalitetnijih u Lipiku.
 
Sajam koji zajednički organiziraju Grad Lipik i Turistička zajednica, počinje u 9 sati, u lipičkom parku, na parkiralištu bivšeg hotela kod Jelkinog brijega i trajati će sve do 19 sati. Sudjelovanje na sajmu su potvrdila 52 izlagača i proizvođača ukrasnog bilja, ljetnica, trajnica, kaktusa, lavande, travnih nasada i zimzelenog bilja, te opreme za vrtlarstvo. U Lipiku će izlagati i svoje proizvode prodavati obrtnici i tvrtke iz Zagreba, Dugog Sela, Osijeka, Slavonskog Broda, Kutine, Siska, Daruvara, Požege i Pakraca.

Organizator je poseban program predvidio za djecu, u parku će biti mini lunapark, od 15 sati će ih zabavljati mađioničar, od 16 do 19 sati sati će u glazbenom dijelu nastupiti blues rock grupa "Ohio" iz Virovitice. Posebno atraktivan bi i za djecu i za odrasle trebao biti veliki balon na topli zrak koji će posjetitelje dizati visoko u zrak. Radi tehničkih uvjeta koji trebaju što hladniji zrak, predviđeno dizanje je u 9 sati, a potom i u 18 sati.

Ova manifestacija je prilika da građani pokažu jesu li Lipičani "Happy" jer će tijekom dana biti organizirano i snimanje videospota.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI