Vozio pijan, prešao na lijevu stranu ceste i izazvao sudar (foto)

Prometna nesreća u Sulkovcima
(FOTO: Anđelko Banović)

12.04.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 11621

Večeras oko 21 sat dogodila se prometna nesreća u Sulkovcima kod Pleternice. U sudaru dvaju osobnih automobila marke Fiat Punto, oba požeških registracija, jedna je osoba ozlijeđena. Na mjestu događaja doznajemo da se radi o ženskoj osobi koja je vozilom Hitne pomoći prevezena u Opću županijsku bolnicu Požega.









Intervenirali su i vatrogasci, a policijski službenici trenutačno obavljaju očevid nakon kojega će biti više konkretnih informacija o uzroku i posljedicama nesreće.







Dodano 13. travnja

Nakon očevida policija je utvrdila kako je 24-godišnjak upravljao Fiatom pod utjecajem alkohola (1,79 promila) i za vrijeme dok mu je izrečena zabrana upravljanja motornim vozilom. Nije se kretao sredinom obilježene trake, već je prešao na suprotni kolni trak. Udario je u prednji dio Fiata kojim je iz suprotnog smjera upravljao 21-godišnjak i u kojem se nalazila 19-godišnja putnica. Ona je u ovoj nesreći zadobila lake tjelesne ozljede, a 24-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog, izvijestila je Nikolina Janković, službenica za odnose s javnošću PU požeško-slavonske.









Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI