Kutjevčani žele Budimira za gradonačelnika jer je mlad i pošten

Josip Budimir, HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Kutjeva
(FOTO: Lidija Galić)

04.04.2014. | Promo
Pregleda: 10721

Josip Budimir, HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Kutjeva spreman je preuzeti generacijsku odgovornost. Ovaj mladi Kutjevčanin, 26-godišnji prvostupnik ekonomije i budući magistar ekonomske struke, odlučio je reći dosta stagnaciji i poduzeti konkretne korake kako bi svome gradu i Kutjevčanima vratio osmjeh na lice.

- Otvorenog srca i otvorene duše poručujem da ću kao gradonačelnik biti spreman na suradnju sa svojim mještanima. Ponudit ću svim našim naseljima ravnomjeran status jer jedino tako možemo krenuti naprijed. Neću provoditi politiku, ona će se voditi u Zagrebu. Provodit ću gospodarske aktivnosti jer gospodarstvo stvara nova radna mjesta, puni proračun,  stvara perspektivu i poboljšava cjelokupnu atmosferu – rekao je Budimir  na predizbornom skupu u Kutjevu gdje su mu potporu došli iskazati mnogobrojni mještani Kutjeva i ostalih naselja.




Obećao je pomoć poduzetnicima i poljoprivrednicima kroz različite olakšice na čemu će inzistirati po dolasku na mjesto gradonačelnika Kutjeva.


- Obišao sam sva naša mjesta. Nevjerojatno je da šest kutjevačkih naselja nema vodovod, kanalizaciju, javnu rasvjetu i ceste. To su problemi koji su se trebali rješavati prije trideset godina. Dok se drugi bave izgradnjom vrtića, knjižnica i sportskih dvorana nas muče osnovni uvjeti za život  koji nekima još uvijek nisu osigurani – razočaran je Budimir.  Tome je odlučio stati na kraj.

Svojim je Kutjevčanima poručio da on i njegov tim znaju kako će riješiti postojeće probleme i što konkretno u kojoj sredini treba napraviti.



U realizaciji projekata koristit će iskustva i znanje susjednih općina i gradova i Požeško-slavonske županije, a punu je potporu na skupu u Kutjevu obećao i EU parlamentarac Andrej Plenković.

- Uz potporu na nacionalnoj razni, u susjednim gradovima i općinama i Županiji, vjerujte, imat ćete i europsku potporu. Veliko iskustvo u korištenju europskih sredstava imaju vama susjedni gradovi i općine. Svi ćemo vam biti na raspolaganju kako bi riješili probleme koji dugi niz godina nisu ovdje riješeni- obećao je Plenković.



Uz Josipa Budimira stale su i ostale stranke. Uz njega će tako u Gradskom vijeću biti:  HDSSB, HSS i HSP-a i Nezavisna lista. Jedinstveni će zasigurno puno lakše ostvariti zacrtane ciljeve.

- Želim ostati živjeti u Kutjevu, ovdje raditi i osnovati obitelj. Spreman sam preuzeti odgovornost svoje generacije, da nam svima bude bolje u našem Kutjevu. S ponosom zaokružite broj dva jednako kao što su naši branitelji dizali dva prsta u zrak braneći našu državu – zaključio je Budimir. Svojim će mještanima, dodaje ovaj mladi, iskreni, radišni i pošteni Kutjevčanin,  prije svega služiti i uvijek im biti potpora.

Puno potporu Josipu Budimiru u Kutjevo je došao dati i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko. Dirnula ga je, kaže, Josipova želja da ostane živjeti u svome gradu.



- Hrvatsku je u posljednje dvije godine, otkad je na vlasti Kukuriku koalicija, napustilo oko 30 tisuća mladića i djevojaka i to visokoobrazovanih ljudi koji su naša budućnost. Zamislite koliko je njihovim odlaskom osiromašena Hrvatska – ustvrdio je predsjednik Karamarko.

Kaže kako ga je dirnula i Josipova izjava da će služiti svojim sugrađanima jer upravo to je na tragu onoga za što se Hrvatska demokratska zajednica zalaže na državnoj razini.

Josip Budimir i Ivica Malnar HDZ-ovi su kandidati za gradonačelnika i dogradonačelnika Kutjeva.  Njihovim dolaskom na vlast kutjevački kraj očekuje izlazak iz višegodišnje stagnacije. Da mora i može biti bolje potvrđuju primjeri ostalih gradova i općina u kojima su na čelu članovi ove stranke i koji danas mogu poslužiti kao primjer drugim sredinama kako osigurati kvalitetniji život i bolji standard ljudima te kako kandidirati i povući europski novac. Upravo to nedostaje Kutjevu.

Lista broj 2 jamstvo je da s mladim, poštenim i vrijednim ljudima Kutjevo ima prosperitet.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI