Mladi Požege i Kaptola udružuju snage: Rock maraton seli na bazene

Mladi iz udruge PUMA - arhivska fotografija
(FOTO: PUMA/Facebook)

03.04.2014. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 11150

Mladi s područja Kaptola i Požege udružuju snage u organizaciji već legendarnog "Rock maratona". Umjesto dosadašnje lokacije na igralištu u Kaptolu, koncert će se ove godine preseliti na požeške bazene. No, to nije jedina novost.

- Dogovorili smo Brkove, We Come One i Next Time. U pregovorima samo s Alenom Islamovićem. Njega smo odabrali zbog starije populacije kako bi nagradio publiku velikim hitovima Divljih jagoda i Bijelog dugmeta. Dečkima iz We Come One je ovo također povratak. Vjerujem kako će i oni privući puno publike - najavljuje Marijan Crnjac, predsjednik Požeške udruge mladih aktivista (PUMA) koja će 24. lipnja u suradnji s dosadašnjim organizatorom Rock maratona, Udrugom mladih općine Kaptol, biti suorganizator događaja na Gradskom bazenu Požega.

- Rock Maraton je jedan brand, financijski se više ne može pogurati u Kaptolu, a problem nam je i prostor. Prebacit ćemo ga u Požegu dok ne prođe kriza pa ćemo ga onda vratiti nazad u Kaptol. Zajedno smo jači, mi smo u organizaciji već pet-šest godina i znam sve te poslove, a PUMA je marketinški jaka. Svatko ima neke svoje prednosti. Cilj nam je povezivanje i druženje sa što više udruga mladih, povezat ćemo se i s mladima iz Pleternice i cijele županije. Svi koji žele surađivati su dobrodošli. Ovo je samo prva suradnja između naših dviju udruga - kaže nam Alen Novak, predsjednik UMOK-a.


Obje udruge se nadaju kako će bazeni biti pun pogodak. Ulaznice će se prodavati po cijeni 20 kuna.


- Dečki su mi se javili, dogovorili smo se. Vidjeli su da smo jako aktivni i da uvijek dobro odradimo što počnemo. Projekt će koštati 60.000 kuna, planiramo 40.000 kuna pokriti od ulaza, a ostatak uz pomoć sponzora. Koncert će biti na požeškim bazenima jer je to jedina lokacija u gradu koja je ograđena i blizu centra. Požežane očekuje odlična zabava. Brkove smo odabrali kao glavnu atrakciju jer su relativno novi rock bend u usponu. Među mladima su pravi hit - dodao je Marijan Crnjac.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI