Strelovito prema gore: Musa skinuo Poseganu s prvog mjesta

Marko Musil
(FOTO: YouTube/Screenshot)

10.03.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 10705

Marko Musil, požeški pop-rock pjevač među prijateljima poznatiji po nadimku Musa, strelovitom je brzinom ostvario velik uspjeh s prvom solo pjesmom u karijeri. Videospot pjesme "Bez nje", za koju je Marko sam napisao stihove, zahvaljujući glasovima naših čitatelja i svesrdnoj potpori prijatelja i fanova sinoć je izbio na 1. mjesto glazbene top-liste 034portala.



Marko je uspio "izgurati" popularne tamburaše Posegana koji su nakon dva tjedna dominacije s pjesmom "Ljubav to smo mi" sada drugi. I dalje veliku potporu svoje publike imaju bučke tamburašice Kćeri ravnice čija je pjesma "Samo uspomene" ovoga tjedna na trećem mjestu dok je prošlotjedni prijedlog, požeški tamburaški sastav Bekrije s novim videospotom "100" četvrti. Pjesma "Poljubi me" kutjevačkih Garavuša "skliznula" je s trećeg na 5. mjesto, a iz društva prvih pet ispali su lipički reper Grozni i požeški house producent Topa.


Požeška rock grupa NoOne je ovotjedni prijedlog za Top 5 domaćih pjesama iz Požeško-slavonske županije s videospotom za pjesmu "Ne želim živjeti sa strojevima". Video je snimljen još ljetos, ali u iščekivanju novih uradaka ovog mladog benda vrijedi se podsjetiti ove dobre stvari i kvalitetnog spota.




Glasajte!

Iz tjedna u tjedan, vi kreirate 034 Top 5 svojim glasovima. Zato vas pozivamo da i ovoga tjedna glasate za svoje favorite na Facebook stranici 034portala - ovdje i to tako da "lajkate" fotografiju s omiljenom pjesmom. Svoje prijedloge za sljedeći tjedan šaljite nam na e-mail: [email protected].



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI