Igor Horvat: Teška vremena će donijeti i teške odluke

NK Lipik - bivši i novi predsjednik kluba
(FOTO: Mario Barać)

25.02.2014. | Mario Barać
Pregleda: 6437

„Prihvaćam ovu ulogu i zahvaljujem se na povjerenju. Teška su vremena i vjerujte mi, donosit ćemo teške odluke samo u interesu ovog kluba. Od danas će u ovom klubu biti samo istinski ljubitelji nogometa, ovoga kluba i ovoga grada. Molim vas i da budete strpljivi i vrijeme će pokazati svoje i vjerujem da ćemo uskoro pokazati dobre rezultate rada. Moji suradnici i ja ćemo dati sve za ovaj nogometni klub i za Lipik“.

Ovim se riječima obratio Igor Horvat, novoizabrani predsjednik NK „Lipik“ na sinoć održanoj izbornoj skupštini kluba koja je pred 40-ak okupljenih održana u prostorijama Vatrogasnog doma. Na strpljenje je Horvat pozvao i vašeg novinara koji je nakon skupštine zatražio izjavu.

– Molim vas da sačekamo nekoliko dana dok se stvari malo ne poslože – poručio je Horvat.


On je bio jedini kandidat za ovu dužnost na koju je izabran jednoglasno, a uz njega u Upravni odbor imenovani su još Mario Egredžija kao tajnik te članovi Damir Kligl, Darian Husko, Dalibor Viboh, Dean Iličić, Ivan Pleša, Izidor Demartini, Jozo Šugić, Marko Barčan i Mladen Horvat. U Upravni odbor još su bili predloženi Nenad Stojaković, Krešimir Brisinello, Marijan Galko i Saša Vukmanović, ali su se zahvalili na prijedlogu i odbili ga.


U Nadzorni odbor imenovani su Slobodan Katunar, Renato Marinić i Goran Pušćenik.

- Iako je ovo klub koji vjerojatno troši najmanje novaca u 3. ligi, vjerujte da su ti novci za grad Lipik znatan iznos i to grad nosi s teretom. Moram se zahvaliti dosadašnjem predsjedniku i njegovoj ekipi koja je odradila ono što je mogla, a čestitam i novom predsjendiku i Upravi. Oni svi znaju šta ih čeka, a to je muka. Prihodi u proračunu su smanjeni, sponzora nema i sigurno će predsjednik morati donositi odluke koje se nekima neće svidjeti, ali u 89 godina povijesti kluba ovakvih je situacija bilo puno i uvijek se izvlačio iz krize – poručio je gradonačelnik Vinko Kasana.

Okupljenima se obratio i Miroslav Butorac, dosadašnji predsjednik koji je rekao kako je ponosan na odličan rezultat seniorske ekipe, a posebno na rad s mladima jer, kako je rekao, kada je preuzeo klub u njemu je bilo registrirano 57 djece. Danas ih je 130 registriranih plus 15 neregistriranih mališana u nogometnoj igraonici.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI