Vaš izbor: Tambure dominiraju, izostala potpora metalcima

TS Posegana
(FOTO: TS Posegana/Facebook)

24.02.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 3325

U prvom krugu izbora za glazbeni hit tjedna Požeško-slavonske županije, na 034 Top 5 najviše glasova naših čitatelja mahom su osvojili tamburaški sastavi koji su u prvom tjednu zauzeli prva tri mjesta. Uvjerljivo najviše lajkova korisnika Facebook stranice 034portala osvojili su požeški tamburaši Posegana s najnovijom pjesmom "Ljubav to smo mi".



Prema glasovima naših korisnika, na drugom su mjestu kutjevačke Garavuše s također svježim singlom "Poljubi me". Treće su Kćeri ravnice, mlade tamburašice iz Buka, s njihovom prvom pjesmom "Samo uspomene", s kojom su osvojile prvo mjesto na prošlogodišnjem festivalu tamburaških nada u Kaptolu.


Nakon tri tamburaške pjesme, s puno manjom potporom publike u Top 5 uspio je ući lipički reper Grozni s pjesmom "Romantična" s njegovog novog albuma "Od danas do nigdje". Na top listu ušli su i momci iz požeške HC/punk grupe Hellback s naslovnom pjesmom s njihovog nadolazećeg albuma "Dvije lobanje".


U top 5 nisu ušli požeški hard rock i metal bendovi Vrane i Amen, što znači da je izostala potpora metalaca. Međutim, s obzirom da je požeška alternativna i metal scena prilično bogata izvođačima, čekamo nova izdanja i singlove pa će i poklonici ove glazbe opet imati priliku podržati svoje bendove.

Novi prijedlog za ovaj tjedan je požeški house producent Topa s novim singlom "Do It Slow" koji je izdala nizozemska izdavačka kuća Pocket Jacks Trax za svjetsko tržište, a ovdje možete poslušati skraćeni preview:



Glasati možete svojim "lajkovima" ispod svake pjesme koja vam se sviđa u albumu 034 Top 5 na našoj Facebook stranici, a prijedloge za sljedeći tjedan nam šaljite na e-mail: [email protected].



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI