Požežani slavili u Vinkovcima s 36 koševa razlike

KK Požega
(FOTO: KK Požega)

28.01.2014. | D.M.T./KK Požega
Pregleda: 3888

U utakmici 14. kola A2 lige, regije istok, Košarkaški klub Požega pobijedio je na gostovanju u Vinkovcima rezultatom  106:70.

Utakmica je protekla bez iznenađenja jer su gosti uspijeli držati rezultat u neizvjesnosti samo u prvoj četvrtini koja je završila rezultatom 22:22. Već krajem poluvremena domaćini nisu mogli ići ukorak s požeškom momčadi kojoj je ulazilo gotovo sve što je uputila prema košu. Rezultat na kraju druge četvrtine bio je 52:39.

Tijekom drugoga dijela rezultat je rastao u korist Požežana, a odlična forma igrača očitovala se po broju šuteva za tri poena koje su zabili. Najefikasniji bio je Leon Abramović s 34 poena, 4 asistencije, 4 skoka, 4 osvojene lopte.


Uz Abramovića koji je pogodio 6 šuteva za tri poena, raspucan je bio i Dario Pejnović s pogođenih 5 trica. Ekipa Požege odigrala je još jednu odličnu utakmicu, ali ovoga puta bez svoga najboljega igrača Ivana Platenika koji se morao vratiti nazad u Australiju te više neće nastupati za ekipu Požege.


Sljedeću utakmicu ekipa Požege igra u subotu u Oriovcu protiv KK Rekord tima. Požeški košarkaši pozivaju svoje navijače zainteresirane za odlazak na utakmicu u Oriovac da se putem Facebook stranice kluba prijave te će za njih biti organiziran prijevoz.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI