Uzeo novac bogatoj ženi da bi ga potrošio na ljubavnicu

Vjenčanje - ilustracija
(FOTO: David Ball/Wikimedia Commons)

03.01.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 4093

Candice Feinberg, nasljednica američke kompanije koja se bavi proizvodnjom i prodajom donjeg rublja, traži razvod i još 10 milijuna dolara odštete od svoga supruga, 9 godina mlađega Stevena Lalicate jer je, prema njezinoj tužbi, prijevarom uzeo od nje 740.000 dolara i potrošio ih na ljubavnicu.

Kako piše New York Post, 39-godišnja Candice iz New Yorka upoznala je Stevena prije dvije godine i ubrzo su se vjenčali. Malo kasnije, rekao joj je kako je na kocki izgubio 744.000 dolara i da ga traži mafija. Ona mu je brzo poklonila traženi novac, ali mu ipak nije potpuno vjerovala pa je angažirala privatnog istražitelja koji je doznao kako Steven vodi dvostruki život. Ima ljubavnicu u New Jerseyu s kojom se provodio u Las Vegasu, Dominikanskoj Republici i drugdje.

Ljutita Candice odlučila se tužiti oboje, i supruga i njegovu ljubavnicu i traži od njih 10 milijuna dolara za pretrpljene duševne boli.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI