Velikani pod kišom: Sedam golova za Mateja (video)

28.05.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 9244

Oko dvije tisuće gledatelja uživalo je jučer predvečer na veličkom stadionu u vrhunskoj igri kakvu mogu prirediti samo najveći majstori. Zvonimir Boban, Željko Adžić i Goran Vlaović samo su neka od poznatih imena koja su jučer nastupila za pomoć 6-godišnjem Mateju Markanoviću iz Trenkova.

Rezultat 4:3

Dobrih prilika nije nedostajalo, kao ni dobrih golova. Postignuto ih je ukupno sedam. Ekipa Zekić i prijatelji pobijedila je Humane zvijezde rezultatom 4:3, ali svi su se složili kako je u ovom slučaju rezultat najmanje bitan. Igrače nije omela ni kiša, koja je padala veći dio drugog poluvremena.


Shorty repao pod prolomom oblaka


Na poluvremenu je nastupio vinkovački reper Shorty, koji je zadivio publiku jer nije dopustio prolomu oblaka i naglom pljusku da ga prekine. Dok su gledatelji i igrači bježali pod natkrivenu tribinu, Shorty je ostao nasred stadiona i skupa s publikom pjevao "Dođi u Vinkovce".



Organizator ovog događaja je Zoran Zekić, proslavljeni nogometaš Kamen Ingrada, a kasnije igrač Dinama i drugih klubova. Organizaciju su potpomogli Općina Velika, TZ Velika i TZ Požeško-slavonske županije. Prodano je više od 800 ulaznica na ulazu na stadion, ali ih je još više bilo prodano prije utakmice. Doznajemo i kako su pojedinci uplatili direktno na Matejev račun prije utakmice ukupno oko 25.000 kuna, tako da bi do današnjeg dana za pomoć oboljelom dječaku potrebnu za nastavak liječenja, prema gruboj procjeni, trebalo biti skupljeno više od 40.000 kuna.

Pogledajte fotogaleriju


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI