Iva Jerković i Luka Nižetić gostuju na modnom showu u Požegi

Iva Jerković (desno) gošća Gala modnog showa u Požegi
(FOTO: Toni Brekalo)

03.12.2013. | V.B.
Pregleda: 12279

Svijet mode i manekenke s hrvatskih i svjetskih modnih pista u nedjelju 8. prosinca gostuju u Požegi. U restoran Sara u Babinom Viru dovodi ih Toni Brekalo, modni dizajner i kreator modne odjeće iz Slavonskog Broda koji sličnu manifestaciju s velikim uspjehom već godinama organizira u svom rodnom gradu. Sada i Požega, kaže Toni, postaje dijelom svjetskih modnih trendova. Poziva sve da dođu i uvjere se.

- Revije i modne kreacije nosit će neke od najljepših i najpopularnijih hrvatskih manekenki poput Ive Jerković, Tine Katanić, Kristine Lumbar i Maje Lene Lopatny, dok će za glazbeni show biti zadužen nadasve neobični i popularni Splićanin Luka Nižetić. Očekuje nas dva i pol sata vrhunske zabave – kaže nam organizator Gala modnog showa Toni Brekalo.


Na modnom showu u Sari goste će zabavljati Luka Nižetić. (Foto: Robert Anić/PIXSELL)


Ulaznice po cijeni od 40 kn, što uključuje piće dobrodošlice, potražite u pizzeriji Aureus, butiku Mad i trgovini Silver te frizerskim salonima The Čuperak u Kauflandu i Ulici Sv. Roka. Gala modni show u nedjelju u restoranu Sara počinje u 19 sati.


Rame uz rame sa svjetskim modnim trendovima stat će i domaće dizajnerske snage. Manekenke će tijekom svojih izlazaka nositi i kreacije dizajnera iz Osijeka, Đakova, Slavonskog Broda i Splita.
- Želja nam je predstaviti i modne trendove koji se mogu naći u Požegi pa će manekenke nositi i odjeću iz požeškog butika Mad i trgovine Silver. Kompletni gala dojam upotpunit će plesne skupine Z Dance i Merlin iz Slavonskog Broda te požeška Plesna skupina Ilijane Lončar.

Organizator Gala modnog showa Toni Brekalo dizajniranjem odjeće bavi se već 20-ak godina. Osvojio je nagradu za najljepši tradicionalni kostim na izboru za miss svijeta turizma 2000. godine u Ateni, a njegovu modnu kreaciju nosila je talijanska missica 2001. godine u Riminiju.

Više detalja o Gala modnom showu potražite na Facebook stranici događaja.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI