Mlada selekcija PSŽ najbolja na regionalnom turniru

Selekcija starijih pionira Požeško-slavonske županije
(FOTO: Iz priv. kol. P. Čuljka)

14.11.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 10677

Nogometna selekcija starijih pionira Požeško-slavonske županije osvojila je prvo mjesto na regionalnom turniru selekcija slavonskih županija.

Mlade naše predstavnike činili su članovi Nogometnog kluba Slavonija iz Požege i Nogometnog kluba Slavija iz Pleternice. Za našu selekciju igrali su Karlo Mahaček (vratar), Stjepan Štetić, Ante Miličević, Robert Gurdon, Leon Pandžić, Leo Bošnjak, Ivan Mautner, Antun Smojvir, Filip Kocijan, Jan Midlih, Sebastijan Jakovljević, Luka Veletić, Mateo Itrak, Josip Petković, Jakov Šinko i Marko Stanić.

Oni su u polufinalu svladali Brodsko-posavsku županiju rezultatom 2:0 (strijelci: Petković i Štetić), a za prvo mjesto su nakon rezultata 1:1 s vršnjacima iz Vukovarsko-srijemske županije izvodili jedanaesterce u kojima su Požežani i Pleterničani bili bolji pa je konačni rezultat bio 6:5.


- Žao mi je samo što dečki iz pakračkog Hajduka ove godine nisu mogli sudjelovati na turniru, da su oni došli bili bismo još jači. Međutim, i ovako smo bili najbolji, svaka čast svim našim igračima - rekao je Petar Čuljak, koji uz Damira Bognara trenira požeško-slavonsku selekciju.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI