Bučani pobijedili u Trenkovu, a Mihaljevčani u Sulkovcima

03.11.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 6563

Nije bilo većih iznenađenja u današnjim utakmicama 10. kola 1. županijske nogometne lige. BSK Buk je pobijedio u Trenkovu, Croatia je također osvojila tri boda u Sulkovcima, a Mladost i Kutjevo su podijelili bodove u Pavlovcima.

Sloga - BSK Buk 0:2

Bučani su i dalje u igri za 2. mjesto, zahvaljujući današnjoj pobjedi u Trenkovu, gdje su slavili golovima Valentina Podobnika i Ante Valentića u drugom dijelu utakmice.


- U prvom smo se poluvremenu još držali i unatoč tome što su oni imali jedanaesterac, koji je naš vratar obranio, igra je bila izjednačena. U nastavku utakmice smo pali, vidi se da su gosti bili tjelesno pripremljeniji. Buk ima tri-četiri jako kvalitetna igrača kojima nismo mogli parirati - rekao je Mile Krmar, trener Sloge iz Trenkova, dodavši kako je najveći problem skupiti njegovu ekipu na okup s obzirom na radne i privatne obaveze igrača.


- Bila je to prava prvenstvena utakmica, fer i korektna, uz iznimno dobro suđenje. Nisu oni bili toliko dobri u prvom poluvremenu, koliko smo se mi ispromašivali - komentirao je Vladimir Klapšić, tajnik Buka.

Sulkovci - Croatia 0:1

U tvrdoj utakmici u Sulkovcima gosti iz Mihaljevaca su na kraju osvojili tri boda pogotkom Josipa Kajana.

- Mi smo imali puno više prilika koje nismo uspjeli iskoristiti, oni svoju jednu jesu. Najbolji igrač utakmice je njihov vratar koji je obranio najmanje tri "zicera". Nama je sreća okrenula leđa - rekao nam je Branko Jovanović, trener Sulkovaca.

- Jako gruba utakmica s njihove strane. Naš je jedan igrač završio na hitnoj zbog razbijene arkade, a drugi je skoro završio također na šivanju. Da je sudac dosudio jedanaesterac u 5. ili 6. minuti, što je trebao, vjerojatno bi sve išlo u drugom smjeru. Međutim, i ovako smo zasluženo pobijedili - rekao je Dražen Franjić, predsjednik Croatije iz Mihaljevaca.

Mladost - Kutjevo 0:0

Susret Mladosti i Kutjeva u Pavlovcima završio je bez pogodaka. Predstavnici obje momčadi slažu se u tome da su igrači Kutjeva pokazali više i bili bliže osvajanju tri boda.

- Da smo pobijedili, odnosno da smo ostvarili neku od svojih prilika, bilo bi sasvim zasluženo - rekao je Pero Majstorović, trener Kutjeva koji žali za preostala dva boda.

- Teren je bio težak za igru, Kutjevčani su više željeli pobjedu i ja im čestitam na dobroj igri - komentirao je Dražen Marjanović, trener Mladosti iz Pavlovaca.

Tablica 1. ŽNL - 10. kolo

1. HAJDUK (Pakrac).........27 (33:11)
2. PAPUK (Velika)..........20 (36:15)
3. BSK BUK.................19 (26:12)
4. CROATIA (Mihaljevci)....17 (19:12)
5. DINAMO (Vidovci)........13 (16:18)
6. KUTJEVO.................13 (19:24)
7. SLOGA (Trenkovo)........12 (15:21)
8. MLADOST (Pavlovci)......11 (12:22)
9. SULKOVCI................10 (15:19)
10. TIM OSVJEŽENJE (Kuzmica).10 (11:24)
11. POŽEGA..................9 (17:22)
12. KAPTOL..................7 (11:30)


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI