Izviđači se natjecali u igrama s temom braće Grimm

Anita Domitrović s mladim izviđačima
(FOTO: Mario Barać)

29.09.2013. | Mario Barać
Pregleda: 4504

Odred izviđača „Pakra“ bio je domaćin i organizator Jesenskih igara poletaraca i pčelica pod nazivom „Bilo jednom u Pakracu“, koje su jučer održane na više lokacija u gradu. Sudjelovalo je stotinjak izviđača iz odreda „Javor“ iz Osijeka, „Betlehem“ iz Kutine, „Sveti Juraj“ iz Bjelovara i ekipe domaćina, a tema su bile bajke braće Grimm.

- S obzirom da je ovo godina braće Grimm jer je prije 200 godina objavljena njihova prva bajka, i naše su igre za temu imale njihove bajke pa su se tako djeca igrala na temu bajki poput Pepeljuge, Snjeguljice, Matovilke, Ivice i Marice, Bremenskih svirača, Vuk i 7 kozlića i drugih. Iako su igre u sebi sadržavale i natjecanje, bodovanja nije bilo pa su na kraju svi sudionici i svako jato je dobilo priznanje. Djeca su na kraju bila jako zadovoljna, naučila su i ponešto o Pakracu, a nije ih smetalo niti pravo izviđačko vrijeme i povremena kiša, rekla je Anita Domitrović, načelnica akcije.

Jesenske igre poletara i pčelica su održane u sklopu obilježavanja 10 godina postojanja OI „Pakra“ Pakrac – Lipik.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI