IDEALNA PRILIKA: Diljem Požeštine u ponudi preko 80 aktivnih oglasa za posao

Požega
(FOTO: S.V.)

23.3.2022. | 13:25 | 034 Portal
Pregleda: 9866

Doista velik broj oglasa za posao aktivan je u ovom trenutku na službenoj internetskoj stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje na području Požeško-slavonske županije. 

Traže se direktor, profesori, informatičari, zdravstveni djelatnici...

Na samom vrhu u pretraživaču poslova je oglas za direktora/icu Shhhuma Aquaparka u Velikoj koji nije prvi put objavljen. Zatim su potrebni i stručnjaci iz informatike i tehničkih znanosti- građevinski poslovođa, voditelj građevinske linije, elektrotehničkih radova, strojarskih radova i td.


Sudeći po objavljenim oglasima, Požegi nedostaje odgajatelja, edukatora, logopeda, rehabilitatora jer je čak 9 oglasa za te poslove.


Pet oglasa za poslove u državnim institucijama

Ministarstvo pravosuđa i uprave, Zatvor u Požegi, objavio je danas javni natječaj za stručnog referenta matice na neodređeno vrijeme koji traje sve do 31. ožujka 2022. 

Vatrogasna zajednica Požeštine također na neodređeno traži administrativnog djelatnika- knjigovođu/računovođu, a natječaj je otvoren do 25. ožujka 2022.godine.

Potreban je jedan financijsko-računovodstveni referent, također na neodređeno vrijeme, u Domu za starije i nemoćne u Požegi, a natječaj vrijedi do sutra, 24.3.2022. godine.

Na neodređeno vrijeme potreban je samostalni knjigovođa u Odmaralište Požega d.o.o., a natječaj je otvoren do petka , 25.3.2022. godine.

Požeški Centar za socijalnu skrb u potrazi je za jednim vozačem na neodređeno vrijeme, a oglas vrijedi još do sutra, 24.3.2022. godine.

Uslužni i ugostiteljski poslodavci u potrazi za radnicima

Poslovi poput kuhara i konobara potrebni su sve od Resnika pa do Badljevine, a najviše radnika potrebno je u Velikoj. Također su potrebni njegovatelji, frizeri i osobni asistenti. Kronični nedostatak konobara, kuhara i ostalog pomoćnog osoblja u turizmu postoji već nekoliko godina i s obzirom na to da se bliži ljeto i turistička sezona, ovakvih radnih mjesta će biti još više.

Najviše poslova nudi se u građevinskim i mehaničarskim zanimanjima

Zidari, tesari, zavarivači, soboslikari, armirači. bravari, strojobravari, automehaničari, autolimari, autoelektričari, vulkanizeri, dostavljači, samo su neki od ponuđenih radnih mjesta diljem naše županije. No, i dalje su najpotrebniji vozači motornih vozila i pokretnih strojeva- od autobusa do kamiona i viličara.

- SVA NAVEDENA RADNA MJESTA VRIJEDE I ZA ŽENSKI SPOL-


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Idete li ove godine na ljetovanje?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI