Humanitarni koncert za Udrugu osoba s invaliditetom Požega

Humanitarni koncert
(FOTO: Udruga OSI)

10.1.2024. | 09:56 | Udruga OSI
Pregleda: 1184

Dragi naši prijatelji, sugrađani i podupiratelji Udruge OSI Požega, sve Vas pozivamo na jedan poseban koncert koji će se održati u prekrasnoj Koncertnoj dvorani Glazbena škola Požega, u četvrtak 18.01.2024. s početkom u 19.30 sati.

Ne propustite uživati u glazbenoj čaroliji koju će za sve nas izvesti izvrsni duo Krešimir Stražanac, bas-bariton i Krešimir Starčević, klavir.
Ujedno će to biti i humanitarni koncert za Udrugu OSI Požega. Udruga broji preko 300 članova – osoba s invaliditetom te svojim svakodnevnim i predanim radom nastoji poboljšati kvalitetu života osoba s invaliditetom u lokalnoj zajednici. Tako smo se odlučili kroz predstojeće razdoblje uložiti što više truda i organizirati što veći broj aktivnosti kojima ćemo nastojati prikupiti barem dio sredstava za nabavku prilagođenog kombija za prijevoz osoba s invaliditetom. Ovo je jedan od prvih koraka koji će nas, nadamo se, voditi bliže k tome uzvišenom cilju. Stoga Vas molimo i pozivamo da uživate s nama te glazbene večeri u Koncertnoj dvorani, a ujedno i kupnjom ulaznice od simboličnih 5 eura podržite naša nastojanja u stvaranju boljih uvjeta za mobilnost osoba s invaliditetom.


Ulaznice za koncert možete kupiti u prostorijama Udruge (A. Kanižlića 3, Požega) i u tajništvu Glazbene škole Požega.VIŠE NA TEMU:
KONCERT
HUMANITARNI
UDRUGA OSI

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI