Hrvatski telekom diže cijene, račune s novim cijenama dobit ćete u kolovozu

Hrvatski telekom- poslovnica u Požegi
(FOTO: 034 portal)

15.5.2024. | 09:32 | 034 portal
Pregleda: 1617

Na svojoj službenoj interentskoj stranici Hrvatski telekom objavio je izmjenr cijena usluga Hrvatskog Telekoma koje će stupiti na snagu od 1. srpnja 2024. godine.

Mjesečne naknade fiksnih i mobilnih tarifa, paketa, usluga i opcija Hrvatskog Telekoma definiranih našim službenim cjenicima povećat će se za 6,5 %. Razlog je usklađivanje cijena s prosječnom godišnjom stopom inflacije za 2023. godinu koja je prema podacima Državnog zavoda za statistiku iznosila 8 %.

Državni zavod za statistiku objavio je u siječnju ove godine prosječnu godišnju stopu inflacije za 2023. u iznosu od 8,0 %. Hrvatski Telekom ovlašten je jednom godišnje uskladiti cijene svojih usluga s prosječnom godišnjom stopom inflacije za prethodnu godinu koju jednom godišnje objavljuje Državni zavod za statistiku.


U 2024. Hrvatski Telekom usklađuje svoje cijene s inflacijom primjenom stope uvećanja mjesečnih naknada od 6,5 %, počevši od 1. srpnja 2024. Prvi računi s novim mjesečnim naknadama i uračunatom stopom uvećanja bit će isporučeni u kolovozu 2024.


Stopa uvećanja primjenjivat će se isključivo na iznose mjesečnih naknada tarifa, paketa, usluga i opcija definiranih službenim cjenicima Hrvatskog Telekoma. Ako imate ugovorene popuste na mjesečne naknade, obavještavamo vas da u dijelu popusta neće biti promjena, već ih nastavljate koristiti prema inicijalno ugovorenim uvjetima.

Stopa uvećanja neće se primjenjivati na ostale stavke računa poput potrošnje minuta, poruka ili interneta, jednokratnih naknada ili rata za uređaj.

U skladu s Općim uvjetima poslovanja Hrvatskog Telekoma d.d., usklađivanje cijena sa stopom inflacije ne omogućava korisnicima da bez naknade raskinu ugovor s obveznim trajanjem koji je u tijeku.

Opisano uvećanje cijena radi usklađenja s inflacijom neće se primjenjivati na korisnike koji ostvaruju popuste na temelju HT-ova cjenika Popusti za posebne kategorije korisnika sve dok korisnici ostvaruju to pravo.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI