Gradonačelnik ne odustaje od pješačkog mosta preko Orljave zbog kojeg su se sprdali i HDZ-ovci

Gradonačelnik ne odustaje od pješačkog mosta preko Orljave, a zbog kojeg su se sprdali i HDZ-ovci
(FOTO: Arhiv 034 portal)

14.3.2024. | 10:59 | Redakcija 034
Pregleda: 3730

„Jednim pješačkim mostom bi povezali prostor stadiona Nogometnog kluba Požega s centrom Nogometnog kluba Slavonija.“ - spomenuto je svojedobno u članku objavljenom na RVA-u, prvi čovjek Požege, gradonačelnik dr. sc. Željko Glavić.

Tada je pješački most preko Orljave bio još u fazi idejnog rješenja i projektiranja, a trebao bi povezati NK Slavoniju i NK Požegu. Jučer je postavljen “temeljni kamen”, kako je rekla pročelnica za društvene djelatnosti Grada Požege Maja Petrović, iako su radovi na zapadnoj tribini NK Slavonije već u pozamašnoj fazi. Nije nam jasno o kakvom je točno temeljnom kamenu riječ, osim o kamenu temeljcu koji je nakon gotovo tri godine nerada poslužio kao svojevrsni PR i i uvertiru u kampanju za parlamentarne izbore. Iako će zapadna tribina nedvojbeno biti izgrađena, lokalni HDZ-ovci kao da smatraju da su Požežani kratkog pamćenja i male pameti pa će progutati takva naslikavanja i “svečanosti” svega mjesec dana prije izbora.

U sklopu izgradnje zapadne tribine trebao bi se i izgraditi sporni pješački most preko Orljave. Radi se o ideji zbog kojeg su mišljenja itekako podijeljena, a tome su svjedočili i brojni komentari na društvenim mrežama od kojih većina baš i nisu blagonakloni prema toj ideji. S druge strane neki građani tvrde kako mostovi uvijek spajaju i ne vide što je u toj ideji sporno.


Takvu ideju javno je na društvenim mrežama ismijavala osoba koja se i sama nalazila na HDZ-ovoj listi za Gradsko vijeće Grada Požege na Lokalnim izborima 2021. godine. Nas cijela situacija i ideja o izgradnji mosta podsjeća na kultni čehoslovački crtić A je to!Podsjećamo na neke urnebesne komentare na temu izgradnje pješačkog mosta preko Orljave, a koji bi trebao spojiti stadione NK Slavonije i NK Požege.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI