Glavića nema opet ni za lijek!

Glavića opet ni za lijek
(FOTO: Grad Požega)

6.12.2023. | 20:25 | Grad Požega / 034 portal
IZVOR: Grad Požega / 034 portal
Pregleda: 3927

Grad Požega u prigodi božićnih i novogodišnjih blagdana, organizirao je susret „Nitko ne smije biti sam“, tradicionalno druženje osoba starije životne dobi. Tom se prigodom jučer, u svečanoj dvorani Gloria, okupilo oko 300 osoba starijih od 70 godina, koji su ostali bez supružnika.

Naše sugrađane, zlatne životne dobi, svečano su pozdravili zamjenik gradonačelnika dr.sc. Borislav Miličević, zamjenik županice Ferdinad Troha te pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Požege, Maja Petrović.

U ime Grada Požege, zamjenik gradonačelnika, dr.sc. Borislav Miličević zahvalio se svima okupljenima što su se odazvali pozivu te im poželio dobrodošlicu.


- Hvala vam što ste se odazvali pozivu Grada na ovo predblagdansko druženje, u ovo vrijeme došašća. Stoga budimo večeras veseli i svjedočimo zajedništvu kako bismo iz toga zajedništva mogli izroditi bolju zajednicu, bolji i uspješniji naš grad. Neka vas zdravlje služi i u 2024. godini, neka ovi blagdani budu i vama i vašim obiteljima sretni i ispunjeni toplinom. - poželio je svima zamjenik gradonačelnika dr.sc. Borislav Miličević. - piše na službenim stranicama Grada Požege.


Iz svega, da se zaključiti kako gradonačelnik Požege Željko Glavić već „tradicionalno“ zaobilazi tradicionalno druženje „Nitko ne smije biti sam“, a koje su njegovi prethodnici Neferović i Puljašić uredno obilazili iako je ovo druženje s građanima utemeljio njihov politički suparnik, Zdravko Ronko. Funkcije gradonačelnika koju je Glavić žarko želio, prihvatio se u lipnju 2021. godine, a za što građani plaćaju 3313,16 eura svaki mjesec trebao bi biti više nego li dovoljan razlog da se Glavić udostoji pojavljivati na događajima u kojima je Grad organizator, ako već nema volje ni želje primati građane u svom bunkeru na Trgu Svetog Trojstva 1, a koji je nedavno osiguran s 11 nadzornih kamera, a što je plaćeno gotovo 10.000,00 eura! Slanje pročelnika imalo bi smisla da je gradonačelnik zauzet neodgodivim obavezama hodajući po resornim ministarstvima, no kako to nije slučaj, a kako znamo da izbjegava i primati i stranke, jedino što nam preostaje da pomislimo je da gradonačelnik Glavić ne poštuje požeške umirovljenike, a moguće je i da mu je to ispod časti.

Svi oni koji smatraju da ne govorimo istinu, mogu pokušati ugovoriti sastanak s gradonačelnikom na broj telefona 034 311 330, a koji je dostupan na službenim stranicama Grada Požege. Hoće li se gradonačelnik Glavić ukazati na nekim budućim događajima koji ne okupljaju „VIP“ društvo i hoće li početi primati stranke i građane u svome bunkeru, ostaje za vidjeti.

Na kraju, možemo zaključiti da Glavića nema opet ni za lijek!

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI