FOTO: Održan 4. sportski festival Dječjeg vrtića Grozdić u Kutjevu

29.5.2024. | 13:39 | M.K.
IZVOR: kutjevacki.hr
Pregleda: 1443

Danas je na ŠRC Kutjevo održan 4. sportski festival Dječjeg vrtića Grozdić u suradnji s Gradom Kutjevo i vrijednom Udrugom La Bella Vita, koji je okupio brojne mališane spremne za natjecanje u različitim sportskim disciplinama. Festival je bio prilika za djecu da se zabave i pokažu svoje sportske vještine, dok su istovremeno promovirali zdrav način života i fizičku aktivnost.
Djeca su se na festivalu natjecala u raznim poligonima, što je testiralo njihovu agilnost i spretnost. Mališani su pokazali izvanredne vještine u skakanju u vrećama, povlačenju užeta, štafetnom trčanju i malom nogometu. Sportski i natjecateljski duh prevladavao je u svim natjecanjima, gdje su svi željeli doći do pobjede.
Na kraju natjecanja, najuspješniji sudionici dobili su medalje i pehare kao priznanje za njihov trud, sportski duh i postignuća. Svi mališani su otišli s osmijehom na licu, osjećajući se ponosno zbog svojih sportskih dostignuća.
Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Hoćte li glasati na izborima za EU Parlament?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI