FOTO: Mnoštvo mladih na Holywin-u u župi sv. Leopolda Mandića u Požegi

1.11.2023. | 10:49 | Požeška biskupija
Pregleda: 5957

U utorak 31. listopada, uoči svetkovine Svih Svetih brojni su mladi diljem svijeta pa tako i u različitim mjestima u Požeškoj biskupiji sudjelovali u molitvenim bdijenjima koja se još nazivaju i Holywin. Za mlade grada Požege i okolice bdijenje se već tradicionalno održava u crkvi sv. Leopolda Mandića, a bogati program pripremaju mladi domaćini, članovi Križarske organizacije.

Bogati program objedinilo je geslo ovogodišnjeg bdijenja iz Matejeva evanđelja "Vi ste svjetlost svijeta". Upravo to je bila i tema nagovora koji je održao predvoditelj slavlja fra Antonio Kirin.

Nakon duhovnog nagovora mladi Župe sv. Leopolda Mandića izveli su scenski prikaz na spomenutu temu. Potom je uslijedilo euharistijsko klanjanje pred Presvetim oltarskim sakramentom koje je predvodio župni vikar Tomislav Varela, a program je završio u pastoralnoj dvorani zajedničkim druženjem svih sudionika.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Idete li ove godine na ljetovanje?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI