FOTO: Konjički klub Pleternica otvorio vrata svim generacijama

26.5.2024. | 11:55 | Krešimir Putrić
Pregleda: 2677

Na pleterničkome hipodromu u subotu, 25. svibnja 2024. godine, gradski Konjički klub održao je po prvi puta Dan otvorenih vrata koji bi, prema najavama, trebao prerasti u tradicionalno druženje.

Pred brojnim posjetiteljima, od najmlađih do onih zlatne dobi, nastupili su iskusni vozači Matej Belo, Stjepan Matijević i Vinko Katić koji su bili raspoloženi pokazati vještine spore i brze vožnje, a posebno kroz maratonske prepreke gdje su lipicanci pokazali zavidnu utreniranost.

Malo je tko propustio sjesti u zaprežna kola i doživjeti jedinstveno iskustvo, uživala su najviše djeca s roditeljima, dok su se djedovi i bake trudili digitalnim tehnologijama ʼuhvatitiʼ koji zanimljivi kadar.


Konjički klub potrudio se za domaćinsku atmosferu pa se, uz slavonske pjesme, moglo okrijepiti jelima s roštilja i osvježiti pićima.


Organizacijska je ekipa, kažu, više nego zadovoljna jer je poslužilo vrijeme za dobru posjećenost, a manifestacija ispunila svoj cilj, a to je približiti ove plemenite životinje novijim generacijama koji će, pak, sve ovo, ali u još dinamičnijemu obujmu, moći doživjeti na Međunarodnome turniru u Pleternici od 25. do 30. lipnja ove godineSamo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Hoćte li glasati na izborima za EU Parlament?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI