FOTO: Izlet nepoznatim stazama Požeške gore

Izlet nepoznatim stazama Požeške gore
(FOTO: B.H.)

22.5.2024. | 08:59 | Bruno Horvat
Pregleda: 1784

Proteklog vikenda planinari HPD "Sokolovac" Požega odnosno njegova sekcija "Kapavac" Zakorenje organizirala je izlet nepoznatim stazama Požeške gore za sve članove, simpatizere i ljubitelje prirode.Nakon tradicionalnog okupljanja krenule se put Zakorenja. Okupljanje planinara je bilo kod Planinarske kuće „Bajin kijer“ gdje je sve dočekao uvijek ljubazni domaćin Slavko Lončarević koji je sve izletnike dočekao sa čašicom dobrodošlice i ugodnog razgovora.

Nakon laganog opuštanja krenule se poznatim i nepoznatim stazama Požeške gore koje uvijek ugodno iznenade putnike namjernike te planinare željne prekrasnih pogleda na Požeštinu te ugodnog hodanja. Ugodno i sunčano vrijeme izmamilo je veliki broj izletnika i hodača koji su uživali u toplih 20-ak stupnjeva.Prilikom hodanja planinari su mogli osjetiti te doživjeti prirodu u punom zamahu i cvjetanju te bogat biljni i životinjski svijet. Nakon napornog hodanja sve izletnik je iznenadio vodič i domaćin izleta s ukusnim roštiljem koji se zalijevao s poznatim slavonskim pićima te kolačima.Punog želuca te dobrog raspoloženja planinari su krenuli svojim kućama. Do idućeg susret umor prolazi a zadovoljstvo ostaje.
Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Hoćte li glasati na izborima za EU Parlament?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI