FOTO: Godišnji koncert Kutjevačkog tamburaškog orkestra

1.7.2024. | 12:13 | M.K.
IZVOR: kutjevacki.hr
Pregleda: 1120

Jučer je u do posljednjeg mjesta ispunjenoj Kinodvorani Kutjevo održan Godišnji koncert Kutjevačkog tamburaškog orkestra, koji je, sudeći po pljesku i zadovoljstvu publike, bio iznimno uspješan. Orkestar je izvodio prekrasne tamburaške pjesme, zahtjevne instrumentale i popularne pjesme prilagođene tamburama, što je na kraju rezultiralo traženjem još jedne pjesme od strane publike.

Gosti na koncertu bili su Tanja Barić Karadža i Viktoria Barić, a među solistima iz orkestra istaknuli su se Tena Prpić, Ljubica Marković, Patrik Karačić, David Ralašić, Slavko Davidović i Ivan Karadža.

Kutjevački tamburaški orkestar broji 25 članova, uglavnom s područja Grada Kutjeva, uz nekoliko članova iz okolice. Značajno je napomenuti da u orkestru svira oko 15 mladih koji su trenutni ili bivši polaznici Glazbene škole u Kutjevu. Uz nekoliko iskusnijih članova, orkestar uspješno djeluje te njeguje i čuva slavonsku tradiciju. Nakon kratkog ljetnog odmora, orkestar će se ubrzo vratiti probama i pripremama za jesenske nastupe.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Idete li ove godine na ljetovanje?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI