Energični duo iz Mađarske oduševio cijelu Pleternicu svojim moto akrobacijama

1.7.2023. | 19:55 | Andrea Luzanac
Pregleda: 4696

Danas je održan već tradicionalni defile ulicama grada Pleternice. Dok su nestrpljivi Pleterničani i gosti čekali povorku motora, iste su zabavili moto stručnjaci iz Mađarske. Svojim nezaboravnim akrobacijama oduševili su i velike i male.

"Ove godine je prvi put da su moto susreti u ovome datumu. Ljudi su se odazvali jer kod nas uvijek na neki način prepoznat taj dobar provod i dobra atmosfera. Moto klub Bulls Pleternica ima 27 članova i nedavno smo primili dva nova mlada člana jer sve ovo mora na nekome ostati.", rekao je Flamenko Senjak, predsjednik Moto kluba Bulls Pleternica.

"Najljepše je kada se motori razliju ulicama našega grada, a naravno tu je i malo adrenalina preko stunt showa. Sve ovo je jedan prekrasan sadržaj za Pleterničane i goste Pleternice. Ovih dana vidim brojne registracije, ne samo iz Hrvatske već i iz susjednih zemalja i to zapravo da jedan dodatni ponos ovoj cijeloj manifestaciji. Mi privlačimo brojne turiste iz brojnih dijelova, raste nam broj noćenja i potrošnja u Pleternici i sve to zajedno čini jednu lijepu turističku priču našega grada.", rekla je gradonačelnica Marija Šarić.


"Ovo su 12. Moto susreti Bulls Pleternica i okuplja jedan uistinu veliki broj moto klubova iz cijele Hrvatske i iz susjednih zemalja. Vidimo danas ovdje u glavnoj ulici veliki broj zainteresiranih građana i bajkera. Ovo je jedna dobra turistička priča koja popunjava i turističke kapacitete ne samog Grada Pleternice nego i cijele naše županije.", rekla je županica Antonija Jozić te poželjela svima nezaboravan provod.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Da se danas održavaju Lokalni izbori, kome biste dali svoj glas?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI