ELEKTRO DOM: Veliki izbor i kvalitetna usluga ugradnje klima uređaja u Požegi

Elektro dom- Marko i Martina
(FOTO: 034portal)

21.5.2021. | 09:54 | Promo
Pregleda: 6265

Ne dopustite da vas ljetne vrućine i sparine iznenade te kupite novi klima uređaj ili servisirajte postojeći, a pravo mjesto za kupnju ili servis klime u Požegi je Elektro dom u Ulici Matice hrvatske 31, gdje ekipa profesionalaca na terenu radi kompletan servis ili ugradnju klima uređaja brzo, kvalitetno i efikasno. 

Osim servisa kojeg treba napraviti svatko od nas tko posjeduje klima uređaj, pogotovo prije i nakon ljetnih vrućina bilo za pripremu za ljeto ili zimu, u Elektro domu možete kupiti klima uređaj uz odlične pogodnosti i popuste ugradnji i servisiranju same klime. Svaki kupac koji svoju klimu kupi u Elektro domu, na servisiranje iste dobit će 50% popusta. 
"Servis klima uređaja preporučujemo barem jednom godišnje. Zrak iz klima uređaja koji se redovito ne održavaju često je loše kvalitete, a ponekad i neugodnog mirisa. Ako prije sezone rada klima uređaja ne očistite filtre i sam uređaj, iz njega u prostor u kojemu boravite izlaze bakterije, gljivice, mikroorganizmi, a izloženost tim agensima može dovesti do neugodnih reakcija i kroničnih bolesti – pojasnio nam je vlasnik tvrtke Elektro dom, Marko Paus


 

Elektro dom je zastupnik jedne od najvećih firma za klime i hlađenje Frigo-kor za Požeško-slavonsku županiju, a u ponudi imaju najveće brendove klima uređaja kao što su: Toshiba, Midea, Korel i Samsung. Elektro dom ima odličnu ponudu materijala za ugradnju klima uređaja koje postavljaju brzo i kvalitetno, često isti dan narudžbe, a najduži period čekanja je samo nekoliko dana. 

 

Za sve zainteresirane koji su u potrazi za kvalitetnom i sigurnom klimom uz još bolju uslugu ugradnje i održavanja, radno vrijeme Elektro doma je: od ponedjeljka do četvrtka od 8 do 15 sati, petak od 13 do 20 sati i subota od 8 do 13 sati. 

 

Za sve informacije možete nazvati na broj 098 705 938. 

Uz nas, vaše vruće ljeto, ali i hladna zima, mogu biti ugodniji! 
Vaš Elektro dom 

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Da se danas održavaju Lokalni izbori, kome biste dali svoj glas?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI