DVD Vetovo ostvarilo veliki uspjeh na 1. koordinacijskom vatrogasnom natjecanju za pomladak istočne Hrvatske

DVD Vetovo
(FOTO: Kutjevacki.hr)

19.9.2023. | 10:32 | M.K.
IZVOR: kutjevacki.hr
Pregleda: 1262

Kladare, Virovitičko-podravska županija – ove nedjelje je DVD Vetovo sudjelovalo na 1. koordinacijskom vatrogasnom natjecanju za pomladak istočne Hrvatske, koje se održalo u slikovitom gradiću Kladarama. Natjecatelji iz Vetova predstavljali su svoje selo s ponosom, te su postali prvaci u svojoj kategoriji, pomladak ženski, nadmašivši ukupno 13 ekipa.Ovo natjecanje donijelo je mnogo izazova, ali ekipa iz Vetova se pokazala kao najbolja. Po prvi puta održala se i štafeta, u kojoj su Vetovčani briljirali, postavši najbrži u svojoj kategoriji te drugi najbrži od svih 27 ekipa koje su sudjelovale. Osim toga, izveli su sve vježbe bez greške, čime su zasluženo zauzeli prvo mjesto.


Voditeljice Julija i Anamarija, uz podršku ostalih članova ekipe i roditelja, odlično su pripremile svoje ekipe za natjecanje. Njihov trud i predanost svakako su doprinijeli ovom impresivnom uspjehu.
Nakon natjecanja, održane su i vatrogasne igre, u kojima su članice DVD-a Vetovo ostvarile peto mjesto. Ovo natjecanje ima poseban značaj za DVD Vetovo, jer su prvi puta sudjelovali na ovako organiziranom takmičenju i odmah osvojili prvo mjesto.Naravno, veliku podršku članicama DVD-a Vetovo pružili su njihovi vjerni navijači, koji su bodrili svoje mlade vatrogaske kao i uvijek. Nakon povratka u Vetovo, ekipa je nagrađena i zasluženim dočekom, kako bi se proslavio njihov veliki uspjeh.

Čestitamo im na njihovom prvom mjestu i želimo im puno uspjeha u budućim vatrogasnim izazovima.

izvor: kutjevacki.hr

VIŠE NA TEMU:
DVD
VETOVO
VATROGASCI
NATJECANJE

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Hoćte li glasati na izborima za EU Parlament?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI