Duhovna obnova u Međugorju u sklopu projekta ’Ostanimo snažne’

Ostanimo snažne, duhovna obnova
(FOTO: Ustupljene fotografije)

29.4.2023. | 09:04 | Marijana Šijan
Pregleda: 3602

U sklopu projekta "Ostanimo snažne" kojeg financira Ekumenska inicijativa žena, F.O.R.T.E.S.-centar za demokratski razvoj i inkluziju organizirao je trodnedvno putovanje i duhovnu obnovu u Međugorju od 24.4.-27.4.2023.godine.Cilj projekta je psihološka, socijalna i duhovna podrška ženama koje su članice Kluba žena Domovinskog rata, a koji djeluje u unutar Udruge ratnih veterana 63."A" SGB ZNG Požega.
"U sklopu putovanja organizirani su izleti u Mostar, Vrelo Bosne i Sarajevo. Posebne zahvale upućujemo Požeškom sportskom savezu za besplatno korištenje kombija za prijevoz sudionica te volonterima i volonterkama koji su pomogli pri organizaciji putovanja.

Posebnost ovog putovanja je u činjenici da se omogućilo velikom broju sudionica da napokon posjete Međugorje te zajedničkom povezivanju skupine u prekrasno i nadamo se ne posljednje Hodočašće", rekla je Marijana Šijan, direktorica centra.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Mislite li da je uvođenje eura dodatno pogoršalo stanje u Hrvatskoj?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI