Dr. sc. Pero Kuterovac održat će predavanje za trenere u Požegi (četvrtak, 14. 04.)

FOTO: sport-pozega.hr

24.3.2022. | 08:56 | sport-pozega.hr
IZVOR: sport-pozega.hr
Pregleda: 2132

POŽEGA - Sportsko društvo Lopta će u sklopu tradicionalnog Rukometnog turnira "Požeški dječaci 22" organizirati i predavanje za trenere na kojem će gost biti dr. sc. Pero Kuterovac, poznati hrvatski kondicijski trener. Predavanje s temom "Dugoročni razvoj mladih sportaša", održat će se u četvrtak, 14. travnja 2022. s početkom u 18,00 sati u maloj dvorani SD Tomislav Pirc. 

Predavanje je besplatno i dobro će doći trenerima iz svih sportova, a pogotovo trenerima koji rade s mlađim uzrasnim kategorijama. 

Pero Kuterovac rođen je 04. 05. 1973. u Slavonskom Brodu. Diplomirao je na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu gdje je završio i poslijediplomski i doktorski studij. Proglašen je najboljim kondicijskim trenerom u Republici Hrvatskoj postigavši velike uspjehe u kontinuitetu.


Svoja znanja prenio je sportašima u ekipnim i pojedinačnim sportovima (vaterpolo, plivanje, rukomet, veslanje, boks i dr.) u kojima je sudjelovao u osvajanjima odličja na olimpijskim igrama te svjetskim i europskim natjecanjima.


Dr. sc. Pero Kuterovac, prof. posjeduje stručno znanje koje je prepoznato diljem svijeta u najvećim i najjačim sportskim centrima i institutima od Amerike do Australije. Kontinuirano se usavršava na nacionalnoj i svjetskoj razini, a svoju ljubav prema poslu, struci, sportašicama i sportašima od najmlađe dobnih kategorija na najkvalitetniji način i prenosi.

Njegovo stručno znanje je impozantno jer je zastupljeno u sportskom, kineziološkom, antropološkom, fiziološkom, anatomskom, pedagoškom i psihološkom segmentu te je kvalitetan temelj u ostvarenju svih vrhunskih rezultata na ponos Republike Hrvatske.

(Izvor: sport-pozega.hr)


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI