Djevojka (17) s područja Općine Kaptol rodila sama kod kuće

Trudnica, porod
(FOTO: Shutterstock)

6.3.2023. | 12:30 | 034 Portal
Pregleda: 20592

Maloljetna djevojka (17) iz Slavonije proteklog je tjedna u svojoj kući rodila zdravog dječaka. 034 Portal doznaje kako je djevojka s područja Općine Kaptol.

Porodom se iznenadila cijela njena obitelj s obzirom na to da nitko od njih nije znao da je trudna. Učenica jedne srednje požeške škole došla je kući iz škole te se porodila u svojoj sobi.

Izvori nam kažu kako je djevojka rodila bez problema te da je pupčanu vrpu prerezala njena majka koja je ušla u sobu kad je čula plač bebe.


Neslužbeno doznajemo kako je djevojka bila svjesna trudnoće te da ju je širokom odjećom skrivala od obitelji, prijatelja i susjeda. Isto tako, otac djeteta zna da mu se rodio sin težak oko 3000 grama i dugačak 50 cm.


Beba i mlada majka su pregledani u bolnici gdje je utvrđeno da su zdravi te da je porod prošao bez komplikacija.

Doista nesvakodnevna priča u ovim vremenima i doista velika hrabrost i snaga ove mlade majke kojoj ovim putem čestitamo na prinovi, a dječaku želimo sretno i bezbrižno djetinjstvo.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI