Darko Zovko (KK ’Nove nade’ Požega) prvak Požeško - slavonske županije u kuglanju

Darko Zovko
(FOTO: PŠS)

27.11.2023. | 11:39 | PŠS
IZVOR: sport-pozega.hr
Pregleda: 2450

Čitatelji ocijenili:

5

Na Gradskim kuglanama u Požegi i Pakracu je 21. i 23. studenog 2023 odigrano je pojedinačno prvenstvo Požeško - slavonske županije u kuglanju. Po već uhodanom sistemu igralo se dva nastupa u Pakracu te dva nastupa u Požegi nakon čega su desetorica kuglača iz Požege i šest kuglača iz Pakraca izborila nastup u finalu

Ljubitelji ovog sporta mogli su uživati u majstorijama najboljih županijskih kuglača. Po osmi put prvakom županije postao je Darko Zovko (KK Nove Nade Požega) koji nije dao konkurenciji nikakve izglede oborivši čak 1229 čunja odnosno osamdeset više od drugoplasiranoga Mirka Veselina (KK HVIDR-a Požega) koji je srušio 1149 čunjeva.

Darko Zovko je u kvalifikacijama ovog natjecanja ponovno srušio rekord Gradske kuglane u Požegi oborivši 676 čunjeva odnosno pet više od starog rekorda koji je također on postavio.Trećim mjestom se ovaj put morao zadovoljiti Zvonko Gnezda (KK Pakrac Papuk) sa 1129 oborenih čunjeva.


Tako su devetorica najboljih županijskih igrača izborila nastup na regionalnom prvenstvu koje će se održati u Đurđenovcu i Slavonskom Brodu za dva tjedna. Uz tri najbolja to su još Domagoj Tušim (KK Pakrac - Papuk), Tomislav Prpić (KK Nove Nade), Jasmin Ramić KK Pakrac - Papuk), Robert Bakić (KK Nove Nade), Robert De Zan (KK Pakrac - Papuk)teDavor Špelić (KK Pakrac - Papuk).


Trojici prvoplasiranih nagrade je uručio predsjednik Sportske zajednice Požeško - slavonske županije dr. Vlado Drkulec te im zaželio dobre rezultate u daljnjem natjecanju.

izvor: PŠS


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI