Danas u Pleternici otvoren centar ’Plodine’

Otvorenje Plodina
(FOTO: Grad Pleternica)

3.4.2024. | 14:12 | Grad Pleternica
IZVOR: pleternica.hr
Pregleda: 6668

Nakon prošlotjednog otvorenja Agronoma, Pleternica dobiva još jedan maloprodajni centar – Plodine d.d. otvorile su svoju 133. trgovinu upravo u Pleternici. Investicija vrijedna više od 4 milijuna eura, svečano je otvorena u prisutnosti člana uprave Plodina d.d. Luke Ćurkovića, gradonačelnice Grada Pleternice Marije Šarić i Ferdinanda Trohe, zamjenika županice Požeško-slavonske županije.-Maloprodajni centar u Pleternici je naš 133. otvoreni centar. Površine 1800 kvadrata, ovaj centar ima apsolutno sve svježe odjele koje imaju i znatno veći centri Plodina. Što se tiče ponude, dućan ima 20 tisuća artikala. Plodine su ove godine u intezivnoj ekspanziji, otvaraju 15-ak marketa, ne samo u Slavoniji, već u cijeloj Hrvatskoj.-izjavio je Luka Ćurković.


U samo tjedan dana u Pleternici je otvoreno oko 100 novih radnih mjesta, 53 u Agronomu te 40-ak novih radnih mjesta u Plodinama. Centar u Pleternici je izgrađen u roku manjem od godine dana, a brzoj izgradnji u korist je uvelike išla i podrška Grada Pleternice jer nije riječ samo o velikoj investiciji za Plodine d.d. već i za Grad Pleternicu.
-Nadam se da je Grad Pleternica barem malo pomogao u ovom velikom koraku, a stojimo na raspolaganju i dalje. Uvijek volimo reći da smo mi grad prijatelj poduzetnika i da je novo radno mjesto uvijek prioritet za našu lokalnu zajednicu. Osim novim radnim mjestima, otvorenje ovog maloprodajnog centra utječe na kvalitetu života i većom ponudom svojih artikala, ali i blizinom.-izjavila je Marija Šarić, gradonačelnica Grada Pleternice.

Za obavljanje svakodnevne kupovine, kupcima su na raspolaganju svježi odjeli mesnice, voća i povrća, te samoposlužna pekara sa dnevno svježe pečenim pekarskim proizvodima. Veliki izbor suhomesnatih delikatesa i sireva mogu se pronaći na uslužnom pultu.

Intuitivno posloženi asortiman kupcima nudi ugodno iskustvo brze i cjelovite kupovine, a na raspolaganju je bogat izbor robnih marki za najbolju uštedu.

Plodine d.d. svako otvorenje poprate i prigodnim donacijama, a ovoga puta doniralo se Udrugu Osmjeh Pleternica i Udrugu Mladi za mlade Pleternica.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI