Danas smo probali Ribeye steak u Calimeru

Danas smo probali Ribeye steak u Calimeru

FOTO: Ivan Vlahović

2.8.2025. | 14:32 | I.V.
IZVOR: redakcija034portal
Pregleda: 9180

Nakon šetnje gradom pomalo smo ogladnili pa smo se uputili u kultni restoran Calimero, kraj teniskih terena u Požegi.

Inače pored svakodnevnog menija i nedjeljnog ručka, novost u ponudi su steakovi.



Danas smo probali Ribeye steak u Calimeru



Odležani T-Bone i Ribeye steak nabavljeni iz domaćeg uzgoja, za početak.

Izabrali smo Ribeye steak uz koji ide salata i krumpir po izboru, sam steak je sirovih 500 grama i da se dobro najesti, krumpira vam još ostane iako ste jako gladni.

Osobno volim srednje jače pečeno (medium-well), takav sam i dobio.



Danas smo probali Ribeye steak u Calimeru



Za razliku od mnogih restorana u našoj državi pa i šire, sjeo mi je kao kec na jedanaest. Ono što iskusna kuhinja može ponuditi to je servirano.

Nepce mi je procvjetalo jer često u takvim narudžbama dobijem nešto drugačije od onog što očekujem.

Nadalje, svaka pohvala osoblju i kuhinji i vidimo se opet, sigurno.


Danas smo probali Ribeye steak u Calimeru


Danas smo probali Ribeye steak u Calimeru


VIŠE NA TEMU:
CALIMERO
STEAK
T-BONE
RIBEYE

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni ovogodišnjim programom Zlatnih žica Slavonije u Požegi?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI