Danas se u Zagrađu održava mega nogometni kviz, a sretnike očekuju potpisani dresovi

Kviz u Zagrađu
(FOTO: Organizacija kviza)

26.11.2023. | 11:39 | Krešimir Putrić
Pregleda: 1900

Potaknuti sve raširenijom praksom pub kvizova koji se održavaju u ugostiteljskim objektima i privlače sve više mladih, u Zagrađu, nedaleko Pleternice, odlučili su se organizirati nogometni kviz većega formata. U svečanoj dvorani „Provansa“ tako će ove nedjelje od 17 sati biti mjesta za sve željne uživati u znanju i zabavi.

„Želimo ovim kvizom popularizirati nogomet, promovirati znanje u ovome sportu. Uresili smo čitavu salu u sportskim rekvizitima. Pripremili smo bogate tombole. Dvoranom će odjekivati himne europskih i svjetskih klubova. Cijeli događaj animirat će novinarka MaxSporta Valentina Miletić“, otkrio je organizator kviza Igor Ančurovski iz Zagrađa.




Prijavile su se ekipe iz svih dijelova Požeštine, Novske, Osijeka, Nove Gradiške i Slavonskoga Broda. Iz organizacije ističu da su zadovoljni odazivom i podsjećaju da se ekipe mogu prijaviti sve do početka kviza. Kotizacija je 10 € po natjecatelju, a granica je do 4 osobe.


Najsretnije u tombolama čekaju potpisani dresovi hrvatskoga reprezentativca i nogometaša grčkoga velikana AEK-a Domagoja Vide, stopera Rijeke Mateja Mitrovića, bosanskohercegovačkoga nogometaša Edina Mujčina, tu je i dres Filipa Uremovića iz Hajduka i brojna druga iznenađenja.



„Mi smo ovom organizacijom, pod pokroviteljstvom pivovare Osječko 1664 i drugih sponzora, ambasadori nogometa i nogometnoga znanja. Nadam se da ćemo ovim mega kvizom doprinijeti boljemu poznavanju nogometne povijesti, potaknuti mlade za nogometom kao igrom, kao i ispuniti očekivanja današnjih posjetitelja“, zaključio je Ančurovski.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI