Danas se u Zagrađu održava mega nogometni kviz, a sretnike očekuju potpisani dresovi

Kviz u Zagrađu
(FOTO: Organizacija kviza)

26.11.2023. | 11:39 | Krešimir Putrić
Pregleda: 2193

Potaknuti sve raširenijom praksom pub kvizova koji se održavaju u ugostiteljskim objektima i privlače sve više mladih, u Zagrađu, nedaleko Pleternice, odlučili su se organizirati nogometni kviz većega formata. U svečanoj dvorani „Provansa“ tako će ove nedjelje od 17 sati biti mjesta za sve željne uživati u znanju i zabavi.

„Želimo ovim kvizom popularizirati nogomet, promovirati znanje u ovome sportu. Uresili smo čitavu salu u sportskim rekvizitima. Pripremili smo bogate tombole. Dvoranom će odjekivati himne europskih i svjetskih klubova. Cijeli događaj animirat će novinarka MaxSporta Valentina Miletić“, otkrio je organizator kviza Igor Ančurovski iz Zagrađa.
Prijavile su se ekipe iz svih dijelova Požeštine, Novske, Osijeka, Nove Gradiške i Slavonskoga Broda. Iz organizacije ističu da su zadovoljni odazivom i podsjećaju da se ekipe mogu prijaviti sve do početka kviza. Kotizacija je 10 € po natjecatelju, a granica je do 4 osobe.


Najsretnije u tombolama čekaju potpisani dresovi hrvatskoga reprezentativca i nogometaša grčkoga velikana AEK-a Domagoja Vide, stopera Rijeke Mateja Mitrovića, bosanskohercegovačkoga nogometaša Edina Mujčina, tu je i dres Filipa Uremovića iz Hajduka i brojna druga iznenađenja.„Mi smo ovom organizacijom, pod pokroviteljstvom pivovare Osječko 1664 i drugih sponzora, ambasadori nogometa i nogometnoga znanja. Nadam se da ćemo ovim mega kvizom doprinijeti boljemu poznavanju nogometne povijesti, potaknuti mlade za nogometom kao igrom, kao i ispuniti očekivanja današnjih posjetitelja“, zaključio je Ančurovski.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Idete li ove godine na ljetovanje?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI