Damir Kedžo predstavlja ’Voljena ženo’ - pjesmu kojom nastupa na Dori 2024.

D. Kedžo- pjesma
(FOTO: YT)

14.1.2024. | 11:01 | V.G.
Pregleda: 883

"Voljena ženo"pjesma je koju Damir Kedžo predstavlja na ovogodišnjoj Dori, nudeći publici splet snažnih emocija kroz svoj prepoznatljiv vokal i izuzetno interpretativno umijeće.

Nježnu i moćnu baladu koja spaja ljubav, strast i introspekciju napisao je Ante Pecotić, a aranžmanski uobličio Saša Milošević Mare, koautor pjesme "Molitva"koja je 2007. pobijedila na Eurosongu.

"Ante Pecotić i ja smo nakon trogodišnje pauze ušli u dublju fazu našeg pjevačko-autorskog odnosa. Atipično za Antu, predstavio mi je pjesmu samo uz gitaru nakon sedmosatnog druženja i ja sam se u pjesmu zaljubio na to prvo slušanje. Osjetio sam da joj imam nešto za dati i drago mi je da smo iste večeri snimili prvu, ogoljenu verziju samo uz klavirsku pratnju. Sljedeći dan Ante je predložio prijavu na Doru i ja sam ga, obzirom da sam naučio slušati starije od sebe, poslušao", rekao je Damir Kedžo.


Snažne emocije i moćan Damirovvokalprivući će pozornost, a njegova interpretacija i vrhunski nastupi uvijek iznova potvrde da Damir živi glazbu. Tako je pjesma i nastala - kroz priče o životu, usponima,padovima i međusobnom razumjevanju, a posebnuemocijukoju Damir ima dok izvodi pjesmu, publika će sigurno osjetiti.


"Voljena ženo" nastavak je suradnje Damira i Ante koja jerezultirala mnogim uspješnicama,od eurosong pjesme "Divlji vjetre"do najvećih hit singlova poput "Sve u meni se budi", "Poljubi me sad", "Vidi se izdaleka"i "Srce mi umire za njom".

Pjesmu prati impresivan videospot u režiji Lumiere Production koji dojmljivim koloritom i pažljivo biranim scenama prenosi duboke osjećaje pjesme i čini ovu glazbenu priču očaravajućom.
Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI