CVJETIĆI GLAZBE 2023. : Lana Bobek pobjednica je Autorske večeri

FOTO: A.L.

12.6.2023. | 08:17 | Andrea Luzanac
Pregleda: 2830

Završila je Autorska večer Cvjetića glazbe 2023. godine, otpjevano je čak 13 novokomponiranih pjesama."Danas je večer novih pjesama. Sve pjesme su notno zapisane, a što će nam zapravo omogućiti jednoga dana retrospektivu ovog festivala. Omogućuje nam promociju ovih pjesama na nekim drugim koncertima i na nekim drugim festivalima.", rekao je Valentin Petranović.

"Naš festival poseban je po tome što naša djeca čuvaju baštinu i što s nama izvlače ono najvrjednije što imamo, onu baštinu iz ormara naših baka i prenose ih ovdje, te čuvaju za buduće generacije. Nema boljeg načina da sačuvamo ono što imamo nego preko naše djece i da oni to prenose na buduće generacije. Izuzetno sam ponosna jer ovaj festival već 29. godina postoji na području Grada Pleternice i svake godine bilježi sve veću zainteresiranost naših mališana, a zajedno sa Muzejom bećarca priča novu priču našega grada. Trebamo se svi zajedno ponositi s ovime što imamo, a najviše ponositi s našim mališanima.", rekla je gradonačelnica Marija Šarić i poželjela svima ugodnu večer.Pobjednica Autorske večeri Cvjetića glazbe 2023. je Lana Bobek. Svojom pobjedom Lana je osvojila snimanje glazbenog spota za svoju pjesmu pod pokroviteljstvom Grada Pleternice. Na drugom mjestu pronašao se Borna Erjavac, a na trećem Stjepan Cvitović.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI