Brec Destroyer: Eksplozivni povratak na hrvatsku glazbenu scenu

Vjeko Berec
(FOTO: Ustupljena fotografija)

3.12.2023. | 10:51 | V.B.
Pregleda: 3382

Nakon deset godina tišine, Brec Destroyer, poznatiji kao nekadašnji vođa benda Defiant, najavljuje svoj spektakularan povratak na domaću, ali i širu glazbenu scenu. Ovaj karizmatični glazbenik, čije pravo ime je Vjeko Berec, vraća se s potpuno novim solo projektom, obećavajući glazbeni doživljaj koji će zasigurno uzdrmati temelje hrvatske glazbene industrije.

Pridružujući se snagama s priznatim stručnjacima iz glazbene industrije, Brec Destroyer predstavlja suradnju s Petrom Fumićem za glazbenu produkciju i Jasminom Mišićem kao mikserom. No, tu nije kraj iznenađenjima - sam Brec Destroyer preuzima vokalnu palicu, dodajući svoj jedinstveni pečat projektu.

Glazbeni video za "Dance Floor", režiran i produciran od strane samog izvođača, obećava vizualni spektakl koji će oduševiti obožavatelje glazbe. Svaki kadar pažljivo je osmišljen, stvarajući dojmljivu simbiozu svjetlosnih i vizualnih mračnih komponenata.


Brec Destroyer-ovi tekstovi obećavaju duboko emocionalno iskustvo, proživljeno i autentično. Ovaj povratak nije samo glazbeni događaj; to je putovanje kroz osobni rast, snagu i hrabrost potrebnu za suočavanje s životnim izazovima.


Ovaj članak poziva ljubitelje glazbe i novopridošle da svjedoče jedinstvenoj evoluciji iskusnog umjetnika s naglaskom na novom hitu "Dance Floor". Brec Destroyer nije samo glazbenik; on je pripovjedač priča koji prenosi emocije kroz svaku notu i riječ.

Spremite se za nezaboravan glazbeni doživljaj jer Brec Destroyer s pjesmom "Dance Floor" donosi ne samo glazbeni hit, već i umjetničko djelo koje će definirati novo razdoblje u hrvatskoj glazbenoj sceni. Vrijeme je za promjene, a Brec Destroyer je predvodnik novog glazbenog poglavlja!

Linkovi:
Spotify:https://open.spotify.com/artist/4qZAkCQ5mvcLevtXlWmNqT?si=MxwifwVFRqqO2jp_5ptilw
YouTube:https://www.youtube.com/@b_rec
IG:https://www.instagram.com/b.rec1/
Ostali linkovi:https://distrokid.com/hyperfollow/brecdestroyer/dance-floor


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI