Stalo nam je do Vaše privatnosti i do boljeg korisničkog iskustva. Budući da 034 portal i njegovi partneri koriste kolačiće, dužni smo Vas na to upozoriti i zatražiti Vašu privolu. Više o kolačićima pročitajte ovdje: Pravila privatnosti. Pročitajte i Uvjete korištenja. Nastavkom korištenja ovih stranica pristajete na naša Pravila privatnosti i Uvjete korištenja.
Što su kolačići i zašto ih koristimo?
Kolačići su male računalne datoteke koje program šalje Vašem pregledniku. Služe nam da omogućimo korisnicima sigurno pretraživanje našeg sadržaja (zaštita od spama), sudjelovanje u anketama, komentiranje itd. Također, koristimo kolačiće naših partnera za vođenje statistike posjećenosti i prilagođeni prikaz oglasa. Naši kolačići su potpuno bezopasni za Vaš uređaj, možete ih lako obrisati u bilo kojem trenutku.
Ako prihvaćate naša Pravila privatnosti i Uvjete korištenja, kliknite "Prihvaćam" i nastavite uživati u sadržaju. Ako, pak, ne prihvaćate, onda nemojte koristiti ove stranice.
Pohana pileća prsa
(FOTO: Shutterstock)
Pohana piletina omiljeno je jelo u brojnim hrvatskim domaćinstvima koja se obično priprema uz dodatak jaja, brašna i krušnih mrvica.
Piletinu možete panirati i bez jaja i brašna – premažite je senfom, a potom obložite krušnim mrvicama u koje ste dodali naribani sir i nešto začina.
Ovako pripremljenu piletinu ispecite na nešto ulja u zagrijanoj tavi. Po želji meso možete termički obraditi i u fritezi na vrući zrak ili u pećnici.
Sastojci za pohana pileća prsa:
100 g krušnih mrvica
70 g senfa Dijon
20 g naribanog parmezana
4 pileća prsa malo
mljevenog kajenskog papra
biljno ulje za pečenje
Priprema pohanih pilećih prsa:
Istucite batom pileća prsa na debljinu oko jednog centimetra. U jednoj zdjelici pomiješajte krušne mrvice, naribani parmezan i kajenski papar.
U drugu zdjelu stavite senf. Piletinu umočite prvo u senf, a potom u krušne mrvice. U tavi zagrijte nešto ulja pa na njemu ispecite pohana pileća prsa
. Pecite otprilike sedam do 10 minuta sa svake strane dok piletina ne bude pečene do kraja, a površina mesa ne dobije hrskavu zlatno-smeđu boju.
Poslužite s prilogom po želji. Dobar tek!
izvor; Pun kufer