Besplatan ulaz i koncert Nevera banda za otvaranje sezone na Lipičkim bazenima

Otvorenje bazena Lipik
(FOTO: Lipički kompas)

26.5.2024. | 09:36 | M.K.
IZVOR: compas.com.hr
Pregleda: 952

pički bazeni spremni su za otvaranje kupališne sezone, koja počinje 1. lipnja i trajat će do 31. kolovoza. Na dan otvaranja, ulaz će biti besplatan, a vrata bazena bit će otvorena već od 9 sati ujutro. Za večernju zabavu, s početkom u 21 sat, predviđen je koncert popularnog "Nevera banda".

Prema dostupnim informacijama, radno vrijeme bazena ostat će isto kao i prošle godine. Od nedjelje do četvrtka bazeni će biti otvoreni od 9 do 21 sat, dok će petkom i subotom, ovisno o događanjima, raditi do 2 ujutro.

Cijene ulaznica ostaju nepromijenjene
Cijene cjelodnevnih ulaznica su sljedeće: za odrasle 3,50 eura, a vikendom i praznicima 4,50 eura. Ulaznice za djecu od 4 do 15 godina koštaju 2,50 eura (vikendom 3 eura). Dostupne su i popodnevne ulaznice od 16 sati, koje iznose 2,50 eura za odrasle (vikendom 3,50 eura) i 2 eura za djecu (vikendom 2,50 eura). Također, moguće je kupiti obiteljske, mjesečne i sezonske ulaznice. Najam ležaljki iznosi 3 eura, a dostupni su i razni rekviziti za zabavu, uključujući od ove godine i nešto novo, a to su zorbing lopte za hodanje ili trčanje po vodi.
Noćno kupanje petkom i subotom bit će organizirano prema događajima, što znači da neće biti svaki vikend kao dosad, već će se događati prema posebnim prilikama i programima.
 Ugostiteljsku ponudu i ove godine organiziraju lokalni poduzetnici Ivana Matačić i Marko Barčan, koji se mogu pohvaliti bogatim iskustvom u ugostiteljstvu. Posjetitelje očekuje širok izbor osvježavajućih napitaka i raznovrsnih gastronomskih delicija. Uz to, pripremljen je bogat program zabavnih i društvenih događanja, uključujući koncerte popularnih izvođača, dinamične pub kvizove, tematske večeri i druge zanimljive aktivnosti. Sve to jamči da će svaki posjetitelj pronaći nešto za svoj ukus i uživati u nezaboravnom provodu.


Za dodatne informacije, pratite Facebook stranicu "Bazeni Lipik – Službena stranica" i Tik - Tok kanal "Bazeni Lipik". Najave događanja na bazenima također ćete moći pronaći na našem portalu.

izvor: Lipički kompas
Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Idete li ove godine na ljetovanje?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI