Baka Ljuba proslavila 100. rođendan: ʺHvala svima, sad opet krećem od 1. godine!ʺ

Proslava 100. rođendana bake Ljube
(FOTO: privatna kolekcija)

7.2.2020. | 10:19 | M.B.
Pregleda: 11219

Vedrina duha, upornost i optimizam dovele su našu baku Ljubu do stotog rođendana. Uz pomoć dragih skoro stotinu ljudi, baka Ljuba je proslavila i taj veliki dan i kako sama kaže: ”Sad opet krećem od 1. godine!".Njene unuke se zahvaljuju svima koji su baki poslali čestitke za rođendan, čestitke su bile veliki dio proslave jer su krasile mjesni dom u Orljavcu gdje je proslava održana. 

"Zahvaljujemo svim Orljavčanima koji su nam pomogli u organizaciji i realizaciji proslave, Mjesnom odboru i DVD-u Orljavac, župniku Lasoviću, rodbini i prijateljima koji su došli iz raznih krajeva da bi uveličali taj dan.

Zahvaljujemo na svim poklonima, čestitkama i cvijeću koji su obradovali baku Ljubu.Najviše ju je oduševio poseban poklon; nova motika i lučice jer, vjerovali ili ne, ona i dalje kopa u svom bostanu.Posebno se zahvaljujemo 034 portalu na objavi priče i velikodušnom poklonu baki. Ona je istinski uživala u proslavi i sretna je što je vidjela mnoge joj drage ljude.

Do neke slijedeće proslave dala nam je savjet da se slažemo i volimo, da radimo i budemo vrijedni", kažu unuke. Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI