Anketa u tijeku: Da su danas Lokalni izbori, koga biste izabrali za župana Požeško-slavonske županije?

FOTO: BlackRock j.d.o.o.

12.3.2023. | 22:16 | Ante Mandarić
Pregleda: 3279

U tijeku je POPUP anketa koja se prikazuje svakom slučajno odabranom čitatelju. Anketa je ograničena na uzorak od 3000 ljudi, a u kojoj naše čitatelje ispitujemo koga bi birali za župana Požeško-slavonske županije da se danas održavaju Lokalni izbori?Čitatelji se mogu odlučiti između: Ferdinanda Trohe, Mitra Obradovića, Vlade Bobana, Antonije Jozić, Luke Samardržije, Gorana Ribičića, Zdravka Ronka, Vinka Kasane, a također za one neodlučne ostavljen je izbor "Netko deveti".Anketa je ograničena na 3000 glasova, a pojaviti će se svakom slučajnom posjetitelju s ciljem kako bi se onemogućila manipulacija istom. Na rezultate POPUP ankete ne može utjecati ni Redakcija 034 portala.


Po završetku ankete naše čitatelje obavijestit ćemo tko je dobio najviše glasova i koga biste, da su danas Lokalni izbori, birali za župana Požeško-slavonske županije. Konkurencija nije mala, reklo bi se za svakog ponešto.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Mislite li da je uvođenje eura dodatno pogoršalo stanje u Hrvatskoj?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI