Ana banula ljubavniku u kuću pa mu iščupala luster s plafona

Ilustracija
(FOTO: istockphoto)

15.5.2024. | 10:52 | danica.hr
IZVOR: danica.hr
Pregleda: 5466

Ana (40) je uhićena nakon što je napala ljubavnika (42) u kući te mu razbijala inventar i iščupala luster sa stropa.

Prema prošlotjednoj presudi, sve se dogodilo prije mjesec dana oko 16.30 sati u obiteljskoj kući u okolici Bjelovara, piše portal Danica.hr

“Ana se nasilnički ponašala u obitelji tako da je razbijala inventar i tanjure, iščupala luster s plafona u sobi, razbila keramičko posuđe, a zatim fizički napala bivšeg intimnog partnera, udarivši ga više puta rukama, nogama i plastičnom posudom.


Intimni odnosi
Dakle, Ana se udaranjem bivšeg intimnog partnera te razbijanjem kućnog inventara nasilnički ponašala u obitelji”, naglasio je prekršajni sudac u presudi.
Ana se branila kako je došla u kuću bivšeg ljubavnika da joj vrati mobitel i neke stvari koje joj je uzeo iz njezine kuće dok je odlazio.


“On nije htio, pa sam ga vrijeđala i svašta mu govorila. Potom sam skinula luster sa stropa jer mi ga je uzeo dok je odlazio od mene. Moguće da sam nešto i razbila jer sam bila ljuta i razjarena te u nekoj mjeri pijana”, istaknula je Ana.

Muškarac je rekao kako su par godina živjeli zajedno, ali su prekinuli pa se on odselio. No, i dalje se povremeno sretnu pa su u intimnim odnosima, ali bez obveza.

Napuhala 1,20 promila
“Tog dana je banula u moju kuću vidno pijana, počela me vrijeđati, iščupala je luster, razbijala stvari. Udarala me rukama, nogama i plastičnom posudom po nosu, pa mi je ozlijedila nos. Nisam je uspio smiriti pa sam pozvao policiju koja ju je uhitila”, svjedočio je ljubavnik.

Ana je sve učinila pod utjecajem alkohola od 1,20 promila. Sudac ju je proglasio krivom i kaznio s 210 eura plus 30 eura prekršajnih troškova. Od kazne joj se oduzima 80 eura zbog dva dana provedena u policijskom pritvoru.

Ana je dobila i tromjesečnu zabranu približavanja ljubavniku na manje od 20 metara, i to bilo gdje da se on nalazio: u kući ili na nekom javnom mjestu. Provedba nadzora te mjere povjerena je policijskoj postaji u Bjelovaru.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI