Aeroklub Požega organizirao četiri pripremne radionice i nastupio na dva državna natjecanja u prva tri mjeseca 2023. godine

FOTO: PŠS

23.3.2023. | 13:15 | PŠS
IZVOR: sport-pozega.hr
Pregleda: 475

Čitatelji ocijenili:

5

POŽEGA / PLETERNICA-Aeroklub Požegaje i u 2023. godini nastavio s brojnim aktivnostima. U prva tri mjeseca organizirane su već četiri radionice uSportskoj dvorani Osnovne škole Fra Kaje Adžića u Pleternicii u prostorijamaZajednice tehničke kulture grada Požege.Ukupno su odrađena 24 sata treninga i obuke za 15 sudiionika uzrasta od 4. razreda osnovne škole do 2. razreda srednje škole.Ove radionice su posvećene izradi natjecateljskih modelaF1N i F1N150, te njihovom testiranju i reguliranju, kao i obuci djece za njihovo korištenje, a mentor i predavač bio je tajnik Aerokluba PožegaVinko Neruda.
Zbog dobre suradnje saOsnovnom školom u Pleternici, Aeroklub Požegaje dobio mogućnost korištenja sportske dvorane za testiranje, trening i podučavanja učenika natjecatelja što je iskorišteno za njihov izbor u dvije natjecateljske ekipe koje su se spremale za državno natjecanjePopovača indoor open 2023,a koje se održalo 18. 02. 2023 u školskoj dvorani uPopovači.Obje ekipe osvojile su mjesta blizu medalja, a natjecateljAntun Rajiću kategorijiF1Nosvojio je treće mjesto. S obzirom na ovako dobar rezultat u klubu su pojačali radionice i pripremu svojih članova zadržavno prvenstvo u Osijekuangažiranjem mentoraAntuna Šikićaiz Osijeka kako bi što spremnije došli na ovo natjecanje.Državno prvenstvo održano je 04. 03. 2023. u školskoj sportskoj dvorani u Tenji. UkategorijiF1N150Antun Rajićosvojio je drugo mjesto u konkurenciji mlađih juniora koji su ekipno bili treći (Antun Rajić, Mario Pus, Bruno Last).

U kategorijiF1Nekipno je Aeroklub Požega osvojio treće mjesto dok su juniori osvojili prvo mjesto(Antun Rajić, Bruno Last, Mario Pus).Radionice za sve članove Aerokluba Požega održavaju se svake subote od 10,00 do 13,00 sati u prostorijamaZajednice tehničke kulture grada Požege(ulica Pod gradom 7).

(Izvor: sport-pozega.hr)Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Mislite li da je uvođenje eura dodatno pogoršalo stanje u Hrvatskoj?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI