Adventski kalenDAR DOBROTE

FOTO: Caritas Požeške biskupije

3.12.2023. | 22:33 | Caritas Požeške biskupije / I.S.
IZVOR: Caritas Požeše biskupije
Pregleda: 1236

Ususret vremenu došašća i ove godine, u suradnji s vjernicima dobre volje, u svim župama Požeške biskupije kroz nadolazeće vrijeme provoditi će se akcija Adventski kalenDAR.

Akcija započinje I. nedjeljom došašća tijekom koje će, kako je to i kalendarom predviđeno, sudionici akcije svakodnevno učiniti jedno dobro djelo ili će izdvojiti navedenu namirnicu za taj dan u kutiju ili vrećicu koju su pripremili na početku došašća.

Svjesni činjenice da materijalne prilike nisu jednake kod svih, stoga će svaki sudionik akcije svoj dar prilagoditi svojim mogućnostima.


Na Nedjelju Caritasa, kada će karitativni mjesec u Požeškoj biskupiji imati svoje središte, vjernici će prikupljene namirnice donijeti u svoje župe kako bi ih volonteri župnih caritasa, kroz posljednji tjedan došašća, mogli posredovati najsiromašnijim osobama s područja župe.


Svima zahvaljujemo na dosadašnjem sudjelovanju te vjerujemo kako ćete se i ove godine uključiti u navedeni karitativni program kojim se župni caritasi osnažuju za djelotvornu ljubav i brigu za siromašne - poručuju na društvenim mrežama iz Caritasa Požeške biskupije.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI