ACG Europe d.o.o. iz Ludbrega zapošljava djelatnike iz cijele Hrvatske!

ACG d.o.o. Ludbreg
(FOTO: Ustupljene fotografije)

17.3.2023. | 09:44 | Sponzorirani članak
Pregleda: 7536

ACG Europe d.o.o. jedan je od vodećih proizvođača tvrdih želatinskih kapsula u Europi. Nalazi se u Ludbregu i dio je internacionalne organizacije čije je sjedište u Indiji. ACG je jedini integrirani svjetski proizvođač u farmaceutskoj industriji. Tvornica u Ludbregu bavi se proizvodnjom tvrdih želatinskih kapsula, a ACG-ev asortiman, osim želatinskih, uključuje i celulozne kapsule pogodne za konzumaciju vegana i vegetarijanaca.

Tvornica u Ludbregu je u procesu ekspanzije, proizvodnja se širi s 10 proizvodnih linija kojima se dnevno proizvede oko 40 milijuna kapsula, na 16 linija kojima će se dnevna proizvodnja kapsula podići na oko 60 milijuna.
Navedene brojke same po sebi dovoljan su pokazatelj rasta koji iziskuje velike investicije te modernu tehnologiju. Vrlo je važno spomenuti da naše strojeve za proizvodnju kapsula konstruira i proizvodi kompanija koja je dio naše grupacije.


Svejedno, niti jedan stroj nije vrijedniji od čovjeka, tako da sve navedeno ne bi bilo moguće ostvariti bez naših zaposlenika. Ljudski faktor je taj koji određuje produktivnost, profitabilnost i na kraju samu konkurentnost kompanije.

ACG Europe d.o.o. trenutno zapošljava 330 zaposlenika od kojih 46 posto čine ženske zaposlenice, a 54 posto muški zaposlenici. I dalje nastavljamo sa zapošljavanjem te širimo postojeći tim, a svim novim zaposlenicima dodjeljujemo iskusne i stručne mentore koji ih uvode u posao.

Našim zaposlenicima osiguravamo konkurentan financijski paket kroz osnovnu plaću, ali i dodatne benefite. Neki od benefita su: varijabilni dio plaće, putni troškovi plaćeni u cijelosti, isplata uskrsnica, regresa, božićnica, dar djeci te ostale pogodnosti u skladu s Kolektivnim ugovorom, naknada za topli obrok, sistematski pregled, korištenje tererane, obilježavanja značajnih događaja,...Zaposlenicima iz udaljenijih dijelova Hrvatske nudimo mogućnost organizacije smještaja.

Trenutno najtraženija zanimanja u ACG Europe su: radnik u pripremi proizvodnje, operater stroja, operater završne dorade proizvoda, elektroinstalater u održavanju, mehaničar u održavanju, tehničar u kontroli kvalitete.

Ukoliko ste strojarske / mehaničke / elektro / kemijske / farmaceutske / prehrambene struke i želite postati dio naše uspješne poslovne priče pošaljite svoj životopis na e-mail adresu [email protected] ili nam se javite na broj mobitela 091/646-0111.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI