2. Rifijada u Velikoj: Sportsko natjecanje računovođa i financijskih djelatnika okupilo preko 300 sudionika

18.9.2023. | 15:37

PSŽ
IZVOR: pszupanija.hr

Pregleda: 2079

NOVO

Skupljate kestene? Nakon skupljenih 10 kg slijedi paprena kazna. Oprezno i s češerima, mahovinom, lišćem...
Benefiti razvoja moderne poljoprivredne proizvodnje na znanstveno-stručnom skupu „Pametna poljoprivreda„
U Požegi porslavljen sv. Vinko Paulski
Recept za savršeni jesenski ručak s pancetom i kestenima
Pogledajte tjednu ponudu poslova na području naše županije
Dvije djevojke ’operiraju’ po Požegi, policija ih u sred bijela dana uhvatila kako prose novac u centru grada
Sinoć zaustavljen pijani vozač (24) s 2,12 promila, a jučer su se dogodila i dva bijega s mjesta prometne nesreće
Provala u kuću i dvorišne zgrade, tučnjava u centru grada, dragovoljna predaja oružja...
Ususret dječjem tjednu prepunom aktivnostima: „Ljubav djeci prije svega“
Učenici Obrtničke škole Požega osvojili MEĐUNARODNI GRAND PRIX – BUDI UZOR 2023.

22. Rifijada
(FOTO: pszupanija,hr)

18.9.2023. | 15:37 | PSŽ
IZVOR: pszupanija.hr
Pregleda: 2079

Udruga računovođa i financijskih djelatnika Požega bila je domaćin i organizator dvadeset i druge po redu Rifijade - sportskih susreta računovođa i financijskih djelatnika Slavonije i Baranje. Svakoga rujna domaćin manifestacije je jedna udruga iz struke, a temeljni cilj je širenje mreže poslovnih kontakata te razmjena iskustva među sudionicima.

Sportski susreti u Velikoj okupili su preko 300 sudionika koji su se natjecali u 14 ekipnih i pojedinačnih disciplina poput pikada, odbojke, malog nogometa, stolnog tenisa, graničara i povlačenja užeta.
Uz natjecatelje, otvorenju sportskog nadmetanja prisustvovali su i načelnik Općine Velika Robert Hofman, načelnik Općine Jakšić Ivica Kovačević te predsjednik Hrvatske zajednice računovođa i financijskih djelatnika Danimir Gulin.Prije samoga odlaska na startne pozicije, predsjednica udruge domaćina Sunčica Bajić, poželjela je srdačnu dobrodošlicu sudionicima koji su pristigli iz svih krajeva Slavonije, Baranje i Središnje Hrvatske. Udruga računovođa i financijskih djelatnika Požega trenutno broji 196 članova koji obnašaju stručne i rukovodeće poslove u gospodarstvu, jedinicama lokalne uprave i samouprave, institucijama, neprofitnim organizacijama i knjigovodstvenim servisima.- Izuzetna mi je čast pozdraviti vas u ovolikom broju u našoj Zlatnoj dolini i zaista smo ponosni što nam je pripala čast biti domaćinom dvadeset i druge Rifijade. Nadam se kako ćete svi iz Velike ponijeti samo lijepe uspomene koje će vas potaknuti da se vratite i pobliže upoznate Požeško-slavonsku županiju kojoj su vrata uvijek otvorena i koja ima mnogo toga za pokazati - rekla je Bajić.Po završetku natjecanja, najuspješnijim sudionicima dodijeljena su priznanja, a prilikom dodjele u Vatrogasnom domu u Velikoj, sudionike je pozdravila županica Antonija Jozić izrazivši zadovoljstvo održavanjem 22. Rifijade u Požeško-slavonskoj županiji.- Ovdje danas rezultati nisu važni, važni su osmijesi kojima je današnji dan bio ispunjen i važno je druženje s kolegama, oplemenjeno razmjenom poslovnih iskustava i kontakata za buduće suradnje. Iskreno se nadam da su vam Požeško-slavonska županija i Velika bili dobri domaćini i ispunili vaša očekivanja te se nadam da ćemo imati priliku ponoviti domaćinstvo - rekla je Jozić.

izvor: PSŽSamo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Da se danas održavaju Lokalni izbori, kome biste dali svoj glas?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI