13. RIBOLOVNI KUP NA PAKURNOVCU Dević uvjerljiv, reprezentativac Vondrak do njega

13. ribolovni kup
(FOTO: Pakrački list)

23.3.2021. | 11:46 | Pakrački list
IZVOR: pakrackilist.hr
Pregleda: 2423

Damir Dević iz Nove Gradiške ukupni je pobjednik 13. ribolovnog kupa u lovu ribe udicom na plovak, održanog 21. ožujka na pakračkom jezeru Pakurnovac. Natjecanje je organiziralo ŠRD Pakrac u okviru obilježavanja Dana grada i zbog epidemiološke situacije jedino je ovogodišnje sportsko natjecanje povodom navedene proslave.Po sunčanom i hladnom vremenu Dević je u konkurenciji 17 natjecatelja podijeljenih u dva lovna sektora slavio s 13,8 kilograma ukupnog ulova, više nego dovoljnih za sektorsku objedu ispred Lipičanina Dejana Vondraka (5,8 kg), državnog reprezentativca i predstavnika Bjelke Sunja te Pakračanina Dejana Čataka koji je ulovio nešto više od kilograma ribe.

U drugom sektoru najbolji rezultat ostvario je Mario Pejaković, također hrvatski reprezentativac Bjelke Sunja sa 6,69 kg ispred Darka Sedlara iz Raka Rakitje (4,59 kg) te Mensura Rošića iz Murskog Središća (3,7 kg). Nakon natjecateljskog dijela upriličena je dodjela nagrada najboljim ribolovcima koje su uručili čelnici ŠRD Pakrac. 

izvor: www.pakrackilist.hr

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI