034 portal - I dalje najčitaniji medij u Požeško-slavonskoj županiji

FOTO: 034 portal

3.5.2023. | 20:57 | Ante Mandarić
Pregleda: 3664

Čitatelji ocijenili:

5

034 portal se ne može osporiti kao jedan od najvažnijih medijskih glasova u Požeško-slavonskoj županiji, a njegov utjecaj i dalje raste iz dana u dan.

S otprilike milijun posjetitelja mjesečno i 50 tisuća pratitelja na društvenim mrežama, 034 portal je ne samo najčitaniji portal u županiji, već je postao i ključan izvor informacija za ljude diljem Hrvatske.

No, što čini ovaj portal toliko posebnim? Istraživačko novinarstvo je jedna od glavnih karakteristika 034 portala. Novinari se ne zadovoljavaju samo površinskim informacijama, već temeljito istražuju i analiziraju važne društvene i političke teme. Ovo je važno jer omogućava čitateljima da dobiju cjelovitu sliku o događajima i da bolje razumiju važnost različitih tema.


Izvještavanje o lokalnim temama može biti izazovno, ali 034 portal je uspio premostiti taj jaz i postati jedan od najrelevantnijih izvora informacija u Požeško-slavonskoj županiji. Njegova popularnost dokazuje da čitatelji cijene kvalitetan sadržaj i da su spremni uložiti vrijeme u čitanje članaka koji su relevantni i informativni.


Osim što pruža vijesti, 034 portal također prati sportske događaje, kulturu, zabavu i druge teme koje su važne za život u Požeško-slavonskoj županiji. Ova raznolikost sadržaja omogućava da 034 portal privuče čitatelje svih dobnih skupina i interesa.

Kao medij koji se bavi istraživačkim novinarstvom, 034 portal je od velike važnosti za zajednicu u kojoj djeluje. Novinari se fokusiraju na teme koje su bitne za građane i uključuju se u raspravu o ključnim pitanjima koja utječu na život u županiji. Ovo je važno jer se tako čitatelji potiču da budu aktivni sudionici u društvu.

U konačnici, 034 portal je posljednjih 11 godina postao nezaobilazan izvor informacija za građane Požeško-slavonske županije, ali i za sve one koji žele pratiti što se događa u ovom dijelu Hrvatske. Njegova predanost istraživačkom novinarstvu i kvalitetan sadržaj privlače i zadržavaju čitatelje koji cijene objektivnost i detaljnost.

Najčitaniji medij u Požeško-slavonskoj županiji: 034 portal - Onako kako je.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI